Příspěvky uživatele - 237.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Suchá zídka - čím vyplnit mezery?, 2.4.2017
Koupili jsme zahradu a tam je. A vzhledem k jejímu zaplevelení bylo snažší vše vyškubat a znovu osadit. Jsem začátečník a dovoluji si nevědět :-). Chci, aby to šlo jen po těch spárách. Nic převislého, žádný boule apod.  Většina skalniček... celý příspěvek >
Suchá zídka - čím vyplnit mezery?, 2.4.2017
Jak už úvod napovídá. Máme kamennou suchou zídku, kterou budeme nově osazovat. Ráda bych ty mezery měla zelené? Je nějaká květina (kromě netřesků), která by toto splnila?
Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017 Obsahuje fotku
Měla jsem představu o úrazníku a zatím jej každý rozlouvá. Má představa je něco nízkého, bezúdržbového, zeleného a žádné velké lupeny, pod které se můžou schovávat myši, žáby atp. :-)
Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017
Žadné velké lupeny :-)
Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017 Obsahuje fotku
Měla jsem představu o úrazníků a zatím jej každý rozlouvá. Má představa je něco nízkého, bezúdržbového, zeleného a žádné velké luleny, pod které se můžou schovávat myši, žáby atp. :-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika