Příspěvky uživatele - 100.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše, 22.2.2017
Vzrůstnost je různá, některé mohou být dosti velké, zajímavě tvarované stromy, jiné keřovité. V blízkosti kořenů ale nesnášejí dobře jiné dřeviny. Při namrznutí mají velmi dobrou regeneraci-zcela jistě přežily i mrazy ve 40. a 70. letech min.... celý příspěvek >
Teplo skleníku, 15.1.2017
Svíčky trochu pomůžou v nouzi, vše záleží na zateplení skleníku. Polykarbonát u zdi se zahloubenou uličkou do země se jistě vyhřeje snadněji, než skleněný s půlcentimetrovými mezerami mezi skly na otevřeném prostranství jako mám já. 2 roky jsem ho... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 29.12.2016
"Nikdy jsem Dicolor s Wiliamsovou ani jinou letní hruškou nesrovnával." - Já taky nemyslel Vás konkrétně, ale diskutující plénum... (jaksi češtině chybí ihr/Sie) Nicméně, a to neberte ve zlém, Vaše chuť bude specifická (chuťová preference... celý příspěvek >
Kvalita domacej palenky, 29.12.2016
Tak se mi přeobjednat na dříve nepovedlo. Malinko začala klesat deka, ale stále je nad kapalinou. Na dece jsou jen drobné flíčky plísně, na kapalné fázi se mírně tvoří křís, svíčka zhasne okamžitě. Uloženo v 10st. Objednán na 16.1. tak snad... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 28.12.2016
No jistěže přežblebt - konzumní. Můžeme se chytat za slovo, ale pořád čekám na vysvětlení, proč porovnáváte Dicolor s letní hruškou? Najdu tady spoustu příspěvků, jak se nevyrovná Williamsce, ale ta je dávno v bečce.  Je pravda, že Dicolor je... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 27.12.2016
Možná u Vás v 500 mnm to není pro Dicolorku to pravé. Letos, jak jsem psal, mi vydržely sotva do prosince,  ale u nás v 200 mnm jsou na kdouli docela přiměřeně velké, a v listopadu opravdu chutné. Ano, Williamska je asi výraznější, ale co je mi... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 19.12.2016
Dicolorky jsem sklízel až v půlce října, oproti loňsku se nechtěly dlouho vybarvovat. Ke konzumaci přišly po Williamskách a Konferenci začátkem listopadu a byly výborné. Dokonce žena si pochvalovala jejich "kořenitou chuť" a prohlásila, že kdo to... celý příspěvek >
Kvalita domacej palenky, 6.12.2016
Ale objednán jsem až na půlku ledna. Jablka by se zlomit neměla, mám dát kvas do studeného sklepa? Svíčku jsem nezkoušel...
Kvalita domacej palenky, 5.12.2016
Zbytkový cukr v jablkách+ pár přidaných hrušek dle refraktometru 4,5 až 5 předpokládám %hm. Co dál? Stále v místnosti se 17st C.
Tomel pro republiku, 30.11.2016
Já mám Tipa ještě venku a ve skleníku, stejně tak poslední oleandr a olivy. Nikitskaja zůstane ve skleníku celou dobu. Ostatní do -6 až -8 bych to viděl v klidu, čekám až zmrznou puklice na oleandru. Ovšem na citroníku jsem jednou taky takhle čekal... celý příspěvek >
Co chybi fikusu Benjamin?, 3.11.2016
Pokud nemá svilušky nebo houbovou chorobu, byl pravděpodobně přelitý. Můžete zkusit výměnu zeminy, ale jistější bude zakořenit si jiný z větvičky ze zdravého jedince. Fíkusy takto při nevhodných podmínkách odcházejí, trvá to i několik let a zpravidla... celý příspěvek >
Jablká a chémia v nich, 1.11.2016
...a nejenom jablka. Žijeme v chemické době. Nikdo z nás netuší, co všechno se do nás dostává, z jakých zdrojů a jaké to může mít účinky. I proto se domnívám, že z principu předběžné opatrnosti je dobré minimalizovat expozici sebe a svých blízkých... celý příspěvek >
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 23.10.2016
"Aroma dobře vyzrálé Strýmky" si dobře pamatuju, než sousedka strom pokácela, sklízel jsem jich v 520 mnm někdy koncem října pravidelně metrák z každoročně obsypaného polokmnenu a na jaře ho přesunoval ve stejném množství na kompost. Chuť a aroma... celý příspěvek >
Tomel pro republiku, 20.10.2016
Zdravím, dnes jsem si dovezl od pana Leisse Nikitu a od jara mám 2 Tipa ze Starkla cca 180cm. Jak na jaře tvarovat korunku - klasicky několik kosterních větví, nebo zkusit vřeteno, kterému jsou zatím nejblíže, nebo tomu nechat volný průběh... celý příspěvek >
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 20.10.2016
Koběluš v Bruzovicích na M26 a na semenáči
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika