|
Příspěvky uživatele - 129.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Radosť, 14.8.2017 je v obehu viacej klonov RH? |  | Radosť, 14.8.2017  Ahojte,
Prva uroda, radost a redhaven z plantexu, radost po prebierke raz take plody ako redhaven bez prebierky (1.uroda na 3rocnych stromkoch), chutovo vyborne, v rodine chutili velmi (mozno aj preto ze broskyne nemame), takze viem porovnat iba... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba jablone - uschnuty konar a cierna kora na kmeni, 14.8.2017  Ahojte pani,
vedeli by ste mi urcit co sa stalo stromceku a ako predchadzat podobnym stavom do buducnosti?
prikladam foto, konar "uschol" v priebehu par dni.
Dakujem,
Tom |  | Špendlíky, 9.8.2017 pan Vyslouzil, dakujem za odpoved, pojdem do toho a spendlik tam vysadim. iba na priamy konzum, nie na spracovanie. takto aspon na par rokov (pokial ceresne vyrastu) docasne vyuzijem miesto medzi nimi. s pribudajucimi rokmi so sarkou bude asi kvalita... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 9.8.2017 kedy odrezat vyhonky a kedy zasadit? pouzili ste aj stimulator zakorenovania?
..nechcem stromky, ale z kriku spravit viac krikov :) |  | Špendlíky, 9.8.2017 Ahojte,
oplati sa vysadit spendlik ked je sarka v okoli? docka sa clovek kvalitnej urody skor ako sa sarka prejavi tak, ze kvalita plodov vyrazne klesne?
teoria - spendlik medzi karesovu a burlat, ceresne 8m od seba, pokial ceresne... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 7.8.2017 Ahojte,
mate niekto skusenost s rozmnozovanim aronie odrezkami?
|  | Slivoně 2017, 26.6.2017  Ahojte,
chodia mi emaily z floraservisu, pripajam obrazok k obalovacovi
|  | Babče, 23.6.2017 Dobry den,
ako je na tom so sarkou? pripadne nejake ine pestovatelske vlastnosti?
btw..da sa niekde zakupit aj hotovy stromcek? (zahradnictva co poznam babce na webe nemaju) |  | Skore ceresne unikajuce vrtivke, 9.6.2017 pan Mikes, ake mate skusenosti s kastankou? podla pomologie peckoviny od bc.jana by mala mat malinke plody, podobne rivanu, takze som ju predbezne vyradil z vyberu. ma nejake "vyhody" v porovnani s kareskou a burlatom?
pan Milos, cize karesova... celý příspěvek > |  |
|  | Skore ceresne unikajuce vrtivke, 8.6.2017 Ahojte zahradkari,
skore ceresne su uz davno prec, prave vyberam este jednu ceresnu ako vysokokmen, k Rivanu. Podmienka je aby unikala vrtule ceresnovej. Rozhodujem sa hlavne medzi Burlatom a Karesovou.
Lokalita, okres Nitra, juhozapadny... celý příspěvek > |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 2.6.2017 ako je na tom Boscova s chrastavitostou?
ma vyrazny vplyv aj umiestnenie/poloha? napr oslnenie hned z rana umozni rychlejsie obschnutie a tym padom nizsi tlak chastavitosti?
mam volne miesto pre 2 hrusky (boscova a konferencia), jedno... celý příspěvek > |  | Muchovnik, 31.5.2017 ahojte,
ospravedlnujem sa za otazku mimo temy tohto vlakna, ale zaujala ma veta pana MV, "Závlahu, pokud je nutná, řeším drenážními trubicemi zavrtanými u paty stromku."
pan Vyslouzil, mohli by ste prosim k tomu napisat viac? dakujem |  | Hloh, 30.5.2017 dakujem za odpoved. takze hloh nie. (rozmyslam pridat nieco "zaujimave" k lieskam do vybehu pre sliepky) |  | Hloh, 29.5.2017 a co hovorite na chut? |  |
 |
|
|
|