|
Příspěvky uživatele - 243.2
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Květák nemoc, 30.3.2017 Před měsícem jsem do skleníku nasázel sadbu květáku. Ujmul se, začal dobře růst a najednou jeden po druhým vadne. Nikdy jsem tento problém neměl. Předem bylo hnojeno starým králíčím hnojem, jako téměř každý rok. Tuší někdo, co je za problém? Postupně... celý příspěvek > | | Živý plot - vrata, 26.3.2017 hnusem jsem myslel zelenou textilii, ne břečťan. | |
| | Živý plot - vrata, 26.3.2017 Pokud sem tam něco rupne, asi to vadit nebude a doroste to. Úplně neprůhledný to být nemusí. Mohl byste prosím polat foto, jak to vypadá na vratech od stodoly? | | Živý plot - vrata, 26.3.2017 Škoda, že není foto. ale jak vás tu píše víc o břečťanu, asi se vydám tímto směrem..
Co se týče břečťanu, je jeden druh nebo který vybrat? | | Živý plot - vrata, 26.3.2017 Taky řešní, ale takovej hnus bych tam nedal ani náhodou. Někomu se to však líbit může... | | Živý plot - vrata, 24.3.2017 i třeba po 10 letech, kdy kmeny již bývají silné a tvrdé? | | Živý plot - vrata, 23.3.2017 Zdravím, potřebuji poradit rostlinu, která by splňovala následující. Chci udělat živý plot, kvůli čumilům, ale problém je, že tam občas potřebuji projet i autem a další technikou.
Dostal jsem takovýhle nápad, ale netuším, zda existuje vhodná... celý příspěvek > | | Stará švestka - jaká je to odrůda?, 1.10.2014 Narouboval bych ji rád. Můžete mi prosím prozradit, kde jsou na fotkách ty přírůstky? Nepoznáme to, na jaře jsem žádný nenašli. A ještě jak se projevuje šárka? Předem díky za odpověď | | Stará švestka - jaká je to odrůda?, 30.9.2014 Zdravím, dosluhuje nám poslední švestka stará přes půl století a chtěl bych ji nahradit něčím podobným. Narobouvat nejde, protože přírůstky nejsou skoro žádné. Velikostně nejsou plody nic moc, ale chuťově nám vyhovuje - slaďoučká, výrazná chuť... celý příspěvek > | | Domácí šunka, 22.4.2012 Fajn, takže se nemusím bát vyzkoušet oba způsoby. Prasknutí střeva se nebojím, protože tláča se "vaří" při vyšší teplotě a nepraská. | |
| | Domácí šunka, 21.4.2012 Někdo tlačenkové střevo propichuje, někdo ne. Myslím si, že když ho propíchnu maso se vylouhuje ve vodě a trochu ztratí chuť. Když ho nepropíchnu, vytvoří se ve střevě aspik. Ale co s ním? Bude např na vrchu šunky nebo bude obsažen uvnitř a bude se... celý příspěvek > | |
|
|
|
|