|
Příspěvky uživatele - 4.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jílové jezírko, 26.3.2017 Zdravim, mám tiež zaujem o rybníček cca 5x10m, a tiež sa chcem vyhnut fólií, mám v určitej hĺbke modrosivy podklad asi tiež nejaký il a ten chcem nejakým spôsobom dostať na steny rybníka. Taktiež mám dosť vysoko spodnú vodu a hladinu chcem dať cca 70... celý příspěvek > |  | Výstavba rybníčka - chov pstruhov, 19.3.2017 No takže ďakujem všetkým za vyčerpávajúce rady. Napadlo ma že mám tu ilovity podklad, keby som to skombinoval takto : dať vrstvu ilu, poukladať don pieskovce aby boli medzery medzi nimi čím menšie a taktiež vysparovat ilom... Mám len strach ci sa to... celý příspěvek > |  |
|  | Výstavba rybníčka - chov pstruhov, 18.3.2017 Zdravim, vyvrtal som na pozemku studňu, vodu mi to tlačí cca 150 cm od povrchu kde som ju odklonil a zviedol do kanála aby mi nevyplavila šachtu. Odtok je neustaly cca cez štvrtinu rúry priemeru 100mm. Rybník by som chcel vybudovať na opačnej strane... celý příspěvek > |  |
|
|
|