|
Která rajčata mají "bramborový" list?, 9.5.2017 Kdyby, jste měl dvě sazenice vedle sebe bylo by to zřejmější, jsou úplně jiné. Kupte si stupické a vyrobte si sazenici a uvidíte ten rozdíl. |
 |
"Stříbrné" listy paprik, 6.5.2017 Jenom telegraficky: spálené.slunce. |
 |
|
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Krátkodobě, ne. |
 |
Slepice se zašívá a spí, 5.5.2017 Je možné, aby takto se slepice zašívali a nesnášeli vajíčka?
I caught my chicken sleeping on the job
|
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 4.5.2017 To je od sluníčka, taky pár listů u polykarbonátu mám spálený. |
 |
Která rajčata mají "bramborový" list?, 26.4.2017 Takže jsou to většinou ty žárovky - hrušky. |
 |
Která rajčata mají , 26.4.2017  Bramborový list - Beduín. |
 |
Která rajčata mají "bramborový" list?, 25.4.2017 A nemáte některý názvy z ruských, abych věděl co mám přibližně očekávat? Kdyby byl čas a chuť.
Dík. |
 |
Která rajčata mají "bramborový" list?, 25.4.2017 Mám z ruska nějaký semínka a pod jedním druhem mi roste dva druhy listí tak jsem zvědav co z toho bude, asi pěknej bordel v těch semenech. |
 |
Která rajčata mají "bramborový" list?, 25.4.2017 Já znám jenom Stupické a ruské Beduin. Znáte ještě nějaké? |
 |
|
 |
Kdy papriky do skleníku, 18.4.2017 Přečtěte si návod! Je tam jašně napsáno, aplikace: moření semen, postřik při vcházení, moření kořenů při přesazování. |
 |
Rajčata 2017, 13.4.2017 Každé hnojivo má svůj návod, některá jsou na růst některé na květ a plod. Chtělo, by to pořádnou fotku, spíš se mi zdá, že jste to přehnal s péčí - přelito.
|
 |
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 6.4.2017 CFL - běžná úsporka 40W studená bílá 6500K a předražený LED barevný(450-700nm/12W) žmourátka. Pod CFL to roste lépe díky svítivosti Lumeny - lm. |
 |
Pestovani paprik a rajcat na balonu, 6.4.2017  Balkon mám plný. |
 |
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 6.4.2017  Jak Vám rostou? |
 |