Příspěvky uživatele - 225.64

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň rubín, 23.3.2017
Zdravím odborníky na jabloně, chci zasadit několik jabloní zákrsků Red Delicious nebo Camspur (podle literatury je to asi to samé). V zahradnictví je nemají a nabídli mi Red Chief. Prosím o Váš názor, je to odrůda stejných kvalit?
Názor odborníka na roubování, 25.5.2011
Děkuji všem, kteří na můj dotaz reagovali. Můj původní záměr byl "jen to vyzkoušet, jestli to jde". V odborných příspěvcích se vybírá pro danou odrůdu i vhodná podnož. A já jsem vlastně narouboval "něco" na "něco". Proto... celý příspěvek >
Názor odborníka na roubování, 24.5.2011
Na jaře jsem porvé rouboval. Na 2 "odkopky" zelené renklódy jsem narouboval rouby ze sousedova stromu (snad Burbank nebo jiná velká červená renklóda). Oba se ujaly a plně vegetují. Ptám se, bude z toho něco nebo to mám vykopat a zahodit? A... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika