Příspěvky uživatele - 96.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmijovec - hurá kvete, 26.10.2008
To je docela zvláštní po pouze měsíčním odpočinku. Nikdy se mi to nestalo. Nebyla zemina ještě vlhká? Máte v té tmě a chládku sucho? Jiný důvod mě nenapadá. M.R.
Hnojení, 26.10.2008
No, pokud se jedná o přípravu půdy na záhony-pro jahody, některou zeleninu, květiny adal. můžete teď před zimou kravský hnůj zarýt, aby se v půdě do jara pěkně rozložil. Ale buď se hnojí nebo se vápní. Obé současně není vhodné. M.R.
Lískové ořechy, 26.10.2008
Děkuju Alí. Jste úplně "zlatej". To ale znamená, že mezi sebou se neopylí a tak musím vysadit ještě nějaký jiný druh, že? Když jsem tedy nikde v blízkosti žádné jiné lísky neviděla. Četla jsem, že lísky plodí cca za 3 roky, tak jsem holt 1... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 26.10.2008
To máte pravdu, Pepíku. Tam kde nelze zrovna místem hýřit, se určitě musí stromy víc opečovávat než je pouze ponechat svému osudu a čekat, jak se s tím vyrovnají. Když chce mít člověk od každého oblíbeného ovoce něco, aby si mohl utrhnout čerstvé,... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 3.5.2008
Asi budete mí s žábou pravdu, Danielo, může to být ta samá. Mám kokra a tomu z té vší havěti vadí, když se k nám nějak propašuje ježek, to se může ztrhat a vyvádí jak zběsilý, dokud ho nevyneseme z jeho tertoria. Loni kolem něho vyhrabal kruh... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008
A máte "recht". Klobouček větru jako mouku meluzíně a modlitbičku "Matce přírodě" a svíčku pro sichr. Míla
Jak se zbavit mechu, 2.5.2008
Možná ji neničí, ale rozhodně ji vytlačuje, když se mu k tomu dá prostor. Druzí sousedé mají velikánskou zahradu, kterou sekají cca 3x v roce. Zjara je krásná na pohled-kvetou fialky, pak prvosenky vyšší, ale ty mám v trávě taky. Když kvetou, tak si... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008
Musím se taky pochlubit. Ještěrky mi tu pobíhají, ale nepodařilo se mi je nikdy vyfotit, vždy mi zdrhnou. Mám tu několik roků taky slepýše, toho můžu jako ještěrky, jen za každou cenu na něho nemusím omylem sáhnout, to vždy ucuknu-např. při pletí v... celý příspěvek >
Za každého jedna bude stačit, ale taková ta pořádná-slušný průměr a výška cca půl metru. Ale krom toho je třeba se při mši taky pomodlit. Třeba nejen nepomrzne, ale i klobouček vítr navrátí. Míla
Vlašské ořechy - nový recept, 2.5.2008
Zajímavá kombinace, tu určitě zkusím. Míla
Jasně, máte pravdu. Já taky a k tomu bude svítit sluníčko. Ted tu září jen ty pampelišky, ale už jsme 3x sekali trávu, tak jich tolik není. Tráva roste jako divá. Míla
To máte úplnou pravdu. Vysazuji sazenice rajských téměř vždy před zmrzlými a nikdy nezmrzly. Pravdou je, že velkým poklesem teploty někdy ztmavly listy rajské trochu zarazily v růstu, ale jinak nic. A truhlíky mám venku také-hlavně s fuksiemi přes 2... celý příspěvek >
Dle předpovědi mrznout nemá, mám tam od včera 1 truhlík s muškáty-klasickými a víc než 14 dnů fuksie v 5 truhlíkách a ty zvládly i ten větší pokles teplot bez problémů. Krásně raší. Míla
Rebarbora, 2.5.2008
Soused má rebarboru na plném slunci. Hojně zalévá, občas vápní a cca 2x do roka hnojí. Úrodu má parádní, vysoké rozrostlé keře, takže dělají nejen dobroty pečené, ale i džem. Prý je výborný. Míla
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika