Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
renovace trávníku, 31.7.2008
Tankovat samozřejmě ale pivo z tanků to jsem fakt v životě neslyšel. Tak říkáte sudu?
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008
Tak to nevím co jiného by se s ním mohlo stát. Pokud rostlinu zničíte, tak je za chvíli pryč, něco tak malého jako mech je pryč dřív než vám vyklíčí tráva kterou na ten "tankodrom" dosejete. To si nedovedu představit jak musíte mít svou... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008
Pokud to mech nevydrží tak tam nebude a tedy nebude mít smysl ptát se jak se ho zbavit.
renovace trávníku, 31.7.2008
Když je to tak rozšířené tak určitě najdete něco hodnověrného kde se to používá místo sekačky. Vždyť by to muselo být mnohem náročnější než klasická sekačka, proč by to někdo dělal?
Kalifornské žížaly, 30.7.2008
Máte nějaký hodnověrný zdroj který dokazuje že to má smysl? Připadá mi to jako snaha vytáhnout z důveřivých lidí peníze.
Co je to za rostlinky?, 30.7.2008
? Vždyť na to je úplně jednoduchý pravidlo: Líbí se vám to? Pokud ano, je to kytička. Pokud ne, je to plevel.
Slunečnice 4-5metrů, 30.7.2008
To vám taky mohly zůstat semínka v půdě. Kopr roste všude jako plevel, pažitka občas taky vyroste jen tak.
Jak to asi dopadne?, 30.7.2008
Pokud to nejsou hory tak smrk není vhodné sázet nikdy.
Gingko Biloba - problém s pěstováním, 30.7.2008
Tím že ho máte dát ven myslel určitě to že ho máte zasadit do země.
renovace trávníku, 30.7.2008
No to mi přijde už dost úchylný používat to místo sekání. Na vinice a chodníky bych chtěl neco hodnověrnýho. Železniční tratě až tak čistý nebejvají. A ty nádrže (odkdy se česky říká tank v jiným významu než ten s pancířem?) jsou na vodu. To jako... celý příspěvek >
Slunečnice 4-5metrů, 29.7.2008
Rekord je 7.76m : http://www.geocities.com/sunflower_info/World_Records.html
renovace trávníku, 29.7.2008
A ty plevely v okolí komunikací, to mi přijde jako blbost. Vždyť to by tam byla holá zem. A regulátor růstu???
renovace trávníku, 29.7.2008
V bodě 1 nejde o "jedovatost" plodů, ale prostě tam je a může mít negativní vliv na život v půdě. (a to není můj výmysl) Tedy víc nemocí a horší růst rostlin. Bod 2 na poli jaksi nehraje roli, tam je účel zničit úplně všechno.
Červenání rajčat, 29.7.2008
Letos jsou rajčata hrozně pozdě.
Jak vypadá?, 29.7.2008
Mě to najde něco přes deset tisíc výskytů.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika