Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
renovace trávníku, 1.8.2008
Proč si hrajete na odborníka, když nejste? To byste totiž nenapsal takový nesmysl jako glyfosfát.
houbičky v trávě, 1.8.2008
O mycorrhize jste nikdy neslyšel, že?
renovace trávníku, 1.8.2008
Alí není žádný odborník, to by určitě nepsal ten nesmysl co od něj všichni opisujeme.
Jak se zbavit mechu, 1.8.2008
No vždyť vám píšu prakticky. Tak proč to zdůrazňujete?
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008
Sice nic nevím teoreticky, ale praxe je taková že i tam kde se chodí denně mech zůstává. Takže ten váš tankodrom je to že si "něco myslíte", ale nic nevíte, nebo víte něco teorieticky ale v životě jste to neviděl.
renovace trávníku, 31.7.2008
To nevidíte že tu alí ze mě dělá vola? Jen proto že mu nevěřím a chci nějaký důvěrohodný zdroj!
A ještě aby náhodou nenapadlo uvěřit vám - samozřejmě že jsem hledal a samozřejmě jsem nic takového nenašel.
A pokud toužíte psát anglicky tak pište anglicky, nic proti tomu mít nebudu. Ale nepoužívejte anglické významy v češtině.
Co je mojej morusi?, 31.7.2008
kroupy?
Kalifornské žížaly, 31.7.2008
Na to jsem se neptal.
Ano, já vím že anglické tank původně znamenalo pouze nádrž. Ale tady se píše česky a v češtině to slovo má jiný význam. Strašně mimo téma.
Fíkovník, 31.7.2008
Můžete ho nechat.
No dobře, tak tomu tak říkají v pivovaru, ale normální název je pořád nádrž. Nechtěl jsem odkaz na tohle ale odkaz k tématu.
Gingko Biloba - problém s pěstováním, 31.7.2008
No jo, tak by ti co nemají barák a zahradu mohli mít dost rozumu na to aby se neznažili pěstovat dub.
A otázka - proč tedy na něco neodkážete kde je popsaný že se to tak dělá? Diskuze by byla u konce. Když je tak běžná věc regulovat tím růst trávníku tak toho určitě najdete spoustu. Zatím se tady jen snažíte naznačit že sem blbec a rýpete do mě mimo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika