|
renovace trávníku, 1.8.2008 Proč si hrajete na odborníka, když nejste? To byste totiž nenapsal takový nesmysl jako glyfosfát. |
 |
houbičky v trávě, 1.8.2008 O mycorrhize jste nikdy neslyšel, že? |
 |
|
 |
renovace trávníku, 1.8.2008 Alí není žádný odborník, to by určitě nepsal ten nesmysl co od něj všichni opisujeme. |
 |
Jak se zbavit mechu, 1.8.2008 No vždyť vám píšu prakticky. Tak proč to zdůrazňujete? |
 |
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008 Sice nic nevím teoreticky, ale praxe je taková že i tam kde se chodí denně mech zůstává. Takže ten váš tankodrom je to že si "něco myslíte", ale nic nevíte, nebo víte něco teorieticky ale v životě jste to neviděl. |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 To nevidíte že tu alí ze mě dělá vola? Jen proto že mu nevěřím a chci nějaký důvěrohodný zdroj! |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 A ještě aby náhodou nenapadlo uvěřit vám - samozřejmě že jsem hledal a samozřejmě jsem nic takového nenašel. |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 A pokud toužíte psát anglicky tak pište anglicky, nic proti tomu mít nebudu. Ale nepoužívejte anglické významy v češtině. |
 |
Co je mojej morusi?, 31.7.2008 kroupy? |
 |
Kalifornské žížaly, 31.7.2008 Na to jsem se neptal. |
 |
|
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 Ano, já vím že anglické tank původně znamenalo pouze nádrž. Ale tady se píše česky a v češtině to slovo má jiný význam.
Strašně mimo téma. |
 |
Fíkovník, 31.7.2008 Můžete ho nechat. |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 No dobře, tak tomu tak říkají v pivovaru, ale normální název je pořád nádrž.
Nechtěl jsem odkaz na tohle ale odkaz k tématu. |
 |
Gingko Biloba - problém s pěstováním, 31.7.2008 No jo, tak by ti co nemají barák a zahradu mohli mít dost rozumu na to aby se neznažili pěstovat dub. |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 A otázka - proč tedy na něco neodkážete kde je popsaný že se to tak dělá? Diskuze by byla u konce. Když je tak běžná věc regulovat tím růst trávníku tak toho určitě najdete spoustu. Zatím se tady jen snažíte naznačit že sem blbec a rýpete do mě mimo... celý příspěvek > |
 |