|
Borovice Pinie, 7.8.2008 pinus pinaster je pinie. |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 7.8.2008 To jestli a jak výrazně bude pruhovaný záleží samozřejmě na odrůdě.
Ta otázka mě dost zaráží, u vás se snad nedají koupit melouny v obchodě? |
 |
|
 |
Je to škodca?, 7.8.2008 Možná ovčičky, ale nevim jak se to řekne spisovně ani slovensky |
 |
primitivní samozavlažování bez elektřiny, 7.8.2008 Záleží jaký typ má, trsnaté se rozrůstají pomalu, výběžkaté dělají to co popisujete. |
 |
Jalovec - choroba nebo škůdce?, 6.8.2008 Na jalovci? |
 |
strašná práce s bramborami - jak kdy, 6.8.2008 Samozřejmě, trh si žádá vysoké výnosy na plochu a množství dusíku. Kvalita dneska nikoho nezajímá. |
 |
vlčí bob, 4.8.2008 Klidně to nechte, pokud vám nevadí že budou fazolky vystřelovat do okolí... |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 4.8.2008 Nevím, tu radu jsem se dozvěděl letos na jaře, takže odzkoušený to nemam. Byl jsem se podívat a opravdu jsou dole žlutý i malý melouny, tak nevim... |
 |
vlčí bob, 4.8.2008 Předpěstování vůbec není třeba, vlčí bob vám dokonce začne rost jako plevel. |
 |
Nevychovaný ořešák, 3.8.2008 No ale tak asi něco jiného bude přímo u zdi a něco jiného o pár metrů dál, ne? |
 |
|
 |
Imunní švestka, 3.8.2008 Ovšem semenáč z joja a nějaké jiné odolné odrůdy by měl šanci dobrou. |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 3.8.2008 Když flek naspodu melounu zežloutne. |
 |
Imunní švestka, 3.8.2008 Jistotu že konkrétní odrůda neonemocní nemůžete mít nikdy. |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 3.8.2008 Pane vy jste pil. |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 2.8.2008 No jo, ale výživa jde z listů. Z kořenů jde voda.
Jak jsou na tom chuťově?
Jak velký vliv to má na velikost? |
 |