|
Příspěvky uživatele - 82.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jezirkova sul, 6.10.2016 dobry den
docela casto na webu narazim na pouzivani jezirkove soli jako prevence proti onemocneni a pry to potlacuje i rust vlaknitych ras, mate s tim nekdo zkusenosti at uz dobre ci spatne?dekuji za rady |  | Filtrace 15m3, 14.4.2016 pan gravitacni verzi neresi nejspisk tomu sterbinovemu filtru, da se jehce udelat doma, ja ho mam ze dvouch hlubokych prepravek, u jedne jsem vyriznul dno, svrtal v lemu po celem obvodu a nez jsem je k sobe sesrouboval tak jsem to maznul poradne... celý příspěvek > |  |
|  | Filtrace 15m3, 12.4.2016 jeste k ty pobrezni zone, nedelejte ji zbytecne velkou a nedavejte silnou vrstvu kacirku, je to vyborny misto kde se hromadi bordel a spatne se to cisti, ja ji mam kolem celyho jezirka sice ale jen pruh kolem 30cm a melkou do zhruba 10cm a jeste to... celý příspěvek > |  | Filtrace 15m3, 11.4.2016 jako urcite nechci nekoho nejak presvedcovat, to urcite ne, jen pan se ptal na zkusenosti a tu ja mam dobrounic vic nic mina ja teda mam na dodatecnou guly cerpadlo papirovejch 10 000l/h a na skimmer myslim 5 000l/h, uz nevim presne |  | Filtrace 15m3, 11.4.2016  ta filtrace omega je totozna s temi filtrama od wiltecu a je to cina, to je pravda, jen u nas je za strasny penize, ja to kupoval v nemecku, ctyri v uvozovkach jednotky filtru, plus cerpadlo na deset tisic litru, plus skimmer a s postovnym a... celý příspěvek > |  | Filtrace 15m3, 10.4.2016 ja mam osobne filtraci wiltec druhym rokem na jezirko 18 kubiku a naprosta spokojenost, jezirko mam na celodennim slunci a jeste se mi nestalo ze bych nevidel v metru sedmdesat dno |  | Husi krky, 9.4.2016  neco na tenhle zpusobsito 320 mikronu, jemnejsi jsem nesehnal, zachytava hrube necistoty a moc to ovlivnuje funcknost samotneho filtru, hlavne se prodluzuje interval cisteni samotneho filtru |  | Spuštění filtrace, 22.3.2016 dobry den, myslite ze je uz mozne v tomto pocasi spustit filtraci kdyz teploty pres den jsou kolem deseti a v noci padaj ke dvoum stupnum?ryby se uz rozjizdej tak jsem si rikal ze bych filtraci spustil uz pres vikend, dekuji |  |
 |
|
|
|