|
Hvězdník, 24.3.2008  Je to hrozné když si vezmu že taková jedna cibule hvězdníku stojí průměrně 160Kč a ten kdo si ji koupí a donese domů a má ji v tomto stavu tak je opravdu nemile překvapen.Já je pěstuji tak troch vím co a jak ale ten kdo si ji koupí poprvé a nemá... celý příspěvek > |
 |
Hvězdník, 23.3.2008 Musím se s vámi pdělit o zkušenost s Hvězdníkem z Holandska.Dnes jsem jeden takový dostala.Když návštěva odjela chtěla jsem jej dát na okno a zkontrolovat jak moc je zemina vlhká, jenže když jsem s ním pohnula vylétaly z něho mušky tak jsem ho vzala... celý příspěvek > |
 |
|
 |
neznámá exotická rostlina - Delonix, 20.3.2008 Je to opravdu Ohňový strom Delonix Regia zadejte do Goglu |
 |
Zase jedna neznámá, 19.3.2008 Tak to bylo rychlý.Moc díky, Už jsem si vše našla na internetu, že je to kalanchoe to by mě opravdu nenapadlo. |
 |
Oxalis, 19.3.2008  Dobrý den pěstujete někdo Oxalis? Mám prosbu čím hnojit, stačí hnojivo pro kvetoucí pokojové květiny? |
 |
Zase jedna neznámá, 19.3.2008  Dobrý den, neví někdo jak se jmenuje tato kytička popř.způsob pěstování. Dostala jsem ji minulý rok na jaře. Ve vodě zakořenila pak jsem ji zasadila a teď krásně kvete Předem ďekuji za odpovědi |
 |
neznámá exotická rostlina - Delonix, 19.3.2008 Tak máme stejně velké rostlinky,asi jsme sázely ve stejnou dobu.Já je teda dala do misky s výsevným substrátem zalila a zakrla sáčkem. No a také jsem brousila.Když manžel viděl první pravé lístky tak se mě ptal proč pěstuji akát, tak jsem musela... celý příspěvek > |
 |
Zalévání rybízu a angreštu, 14.3.2008 Vím že to sem zrovna nepatří, ale ty pet láhve s úspěchem používám už třetí sezonu na zalévání rajčat. |
 |
Výsadba růží - i na jaře pro Lili, 13.3.2008 Tak milá LIli růžičky jsou v zemi. Moc díky za všechny rady (i hostovi 207103). Věřím že se jim bude dařit.Kytičky ty mám ráda od mala maminka měla doma vždy spoustu pokojovek já to od ní pomalu převzala no a ted (třetím rokem) co jsem v inv. důchodě... celý příspěvek > |
 |
Výsadba růží - i na jaře pro Lili, 13.3.2008 Moc děkuji včera napršelo dnes je nádherný slunný den jdeme sázet! |
 |
|
 |
Výsadba růží - i na jaře pro Lili, 12.3.2008 Lili moc děkuji za rady jen mi jde o ty růže, četla jaem že se mají sázet asi o 5 cm níž než jak byly koupené že místo očkování nemá být vidět. To místo očkování je no a jak to teď popsat, nad zeminou je silnější kmínek jako by seříznutý a z něj... celý příspěvek > |
 |
Výsadba růží - i na jaře, 11.3.2008 Moc děkuji za pochvalu to potěší je pravda že hodně hledám a pátrám jak na internetu tak v knihách a časopisech jen jestli mohu ještě otravovat jak hluboko sázet někde jsem četla že mají přijít do země oněco níž než jak jsou v květníku |
 |
Clematis na balkon?, 11.3.2008 Clematisy snáší polostín a tak jak se říká nohy ve stínu. Pokud je v květináči je potřeba květník zastínit třeba jinými květináči s letničkami ap.Na zimu bych květník zabalila třeba do bublinkové folie a netkané textílie nebo kokosové rohože. |
 |
Výsadba růží - i na jaře, 11.3.2008 Tak že jsem vlastně začátečník.Pomalu se učím co a jak, na konci léta jsem si připravila místa pro růže a clematisy ale díky nemoci to bylo vše.No aminulý týden jsem zabrousila do Baumaxu A koupila růže Paul Scarlet a Royal Gold plaménky... celý příspěvek > |
 |