Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meduňka, 30.4.2008
Hráběnka to tak nemyslí, je veselá a ráda špásuje, nebo si možná zrovna kousla do šťovíku ?Jo meduňka, dostala jsem radu že ji mám pít před spaním (sem tam trpím nespavostí),prý uklidní a člověk lépe usíná.Jenže mi nebylo řečeno, že je... celý příspěvek >
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 30.4.2008
Jo, jo tyhle sudy mají ve všech Baubau.Máme je už třetím rokem 200 a 300l a zatím žádný nepraskl.Na zimu je vypouštíme a uklízíme do stodoly.Jen mě trochu štve že pořádně nedrží víka, foukne trochu silnější vítr a jsou ze sudu dole.
Kuna v rajčatech, 30.4.2008
Nooo, jen jestli je to pravda. Přeji krásný den.
Kuna v rajčatech, 30.4.2008
Ježííš Hráběnko, kam na ty nápady chodíte?
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008
Pane Stanislawe, tady to už z diskuzí nemá nic společného a nemá další smysl se do toho zapojovat.Tady mi to přijde jak-kdo chce psa bít hůl vždy najde.Někteří lidé prostě nepochopí problémy těch druhých a jako argumentaci používají útoky Pokračovat... celý příspěvek >
Jo,,jo, dvouletému děcku toho navykládat můžete, že vás pusa bolet bude.A aby si nemuselo dítko hrát jen na té dece tak v nejblišším okolí likviduji pampelišky.Ještě něco, nebo co?
No, ale to je zase Váš problém.
Včely nejdou po nás, to my po nich. Stačí ji nohou trochu přimáčknout a je tam, to žihadlo.Malé dítko taky nepřesvědčíte, že si má hrát jen na dece, po čtyřech to vezme přesně tam kde zrovna hodují včelky a je to, pláč a křik.Ovocný strom, který jsem... celý příspěvek >
Dobrý den, většina z vás píše, že neudržuje přísně střižený trávník bez plevele.Já taky nelítám se sekačkou 3x týdně, jen v největší nouzi.Ale ty pampelišky ve dvoře nechci.Bezpampeliškovou zonu mám asi 200m čtver. zbylých200 si žije vlastním životem... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Jestliže, to něco po svém psu neuklidíte, tak se nedivím, že do toho šlápnete, ale to je jen a jen váš problém, jak máte uklizeno na dvorku.Můj pes to žihadlo dostal už několikrát do tlapky, v zápalu bojůvek s kocourem si asi nevšiml, asi není tak... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Dobrý den, pampelišky a jetýlek v trávě na dvoře a v zahradě taky nechci.V sadu tam ať si vesele kvetou, ale tam kde si hrají děti, chodíme bosí, tam opravdu ne.A taky není příjemný pohled, když pes pobíhající volně po dvorku dostane žihadlo do... celý příspěvek >
Rostliny do nádob - které přezimují?, 28.4.2008
Dobrý den, v nádobách se dá pěstovat spousta trvalek, hosty, okrasné trávy (menšího vzrůstu),plamenky -clematis-,různé keře, tůje atd.ale o tom už psal pan Josef. Hodně záleží na umístnění jestli rostliny chcete na slunce nebo do stínu, a podle toho... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 26.4.2008
Dobrý den, nejste sám komu se to nedaří.Takových lidí je spousta, jen já jich znám několik, kterým se to nedaří a nedaří.Mně se to povedlo hned na poprvé, ale jen čirou náhodou, do konce roku to vypadalo celkem dobře, po Novém roce masívní opad listů... celý příspěvek >
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 21.4.2008
Já se kdysi od maminky dozvěděla, že se dávají po dvou proto aby se o sebe opřely a neohýbaly se k zemi pod tíhou paprik, ale co je na tom pravdy nevím
Případ šalvěje azurové, 21.4.2008
Jituš, nebojte obrazí, manžel ji takto jednou taky sestřih a narostla.Proto jsem se ptala na to stříhání, jestli je nutné, přišlo mi že po tom střihu razantně zvětšila objem i výšku a nádherně kvetlaTak Vám přeji ať vše dobře dopadne.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika