|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Laskavec ocasatý, 11.5.2008 Vidím, že zkušený zahradník Vám už poradil ,ale přes to, předpěstované sazeničky je potřeba přivyknout postupně na slunce, jinak vám je jarní slunko, které je ostré spálí.Zmrzlíci snad již nepřijdou, a tak s nima, hurá do zahrádky. |  | Trvalka do stínu, 6.5.2008 Nemyslíte náhodou Barvínek? Lat. to nevím. |  |
|  | Trvalka do stínu, 6.5.2008 Astilbe - Čechrava |  | Trvalka do stínu, 6.5.2008 Ahojky všem příznivcům host, máte pravdu do stínu, samožřejmě mimo jiných květin, jsou úžasné, zatím mám ve sbírce 4 a věřím, že se sbírka i nadále bude rozrůstat |  | Skalka mezi dva jehličnany, 5.5.2008 Ahjky všem, taky to znám, když jsem kdekoli zakládala záhony, měla jsem kbelík na železo, plast, sklo, kamení a plevel.Když jsem setřela pot z čela, tak jsem si vždy posteskla, že si nepřipadám jako zahradník, ale archeolog někde v Egyptě.I pěkná... celý příspěvek > |  | klematis v květináči, 4.5.2008 Tak ať Vám krásně kvete a dělá jen radost. |  | Pampelišky, jetel, houby, 4.5.2008 No vidíte, vy máte sníh a dcera, když přijela ze Šumavy na pár dní domů 15.4, tak lítala s mobilem po sadu a fotila si pampelišky s tím, že je musí ukázat v práci holkám, že jí nevěří, že u nás už kvetou a kvetou a kveou |  | Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 Tak ještěrky na zahradě to bych taky brala, ale jestli se mi po kuchyni bude promenádovat užovka jako vloni, tak beru peřiny a stěhuji se na půdu za kočkama.Že se mi do baráku sem tam zatoulá nějaká žabka čiperka na to jsem si už zvykla, naposledy to... celý příspěvek > |  | pivoňka - kvetení, 2.5.2008 Moc děkuji za povzbudivou radu Snad nic nepokazím a pokvete |  | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 A paní Mílo, vítr ať si klobouček nechá, veeeeelikánskou svíci zapálím, modlidbičku se naučím,jen ať už nemrzne. |  |
|  | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Joj, a kdo by neměl, jak vysvitne sluníčko, tak hned zapínám pračku i kdyby v koši na prádlo nic nebylo tak stejně něco vyštrachám.Duchny na okno a šup do zahrady.Musíme si toho užít léto je tak krátké. |  | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Tak teď mi to docvaklo (jsem ještě nějaká ulítaná po té divoké noci, koště se mi polámalo, klobouček mi vítr vzal) touto dobou vloni tady pomrzly meruňky dokonce sousedům omrzl vzrostlý ořech a letos ještě nic.Fuj, fuj ať to nezakřiknu!!Tak snad... celý příspěvek > |  | A plavou a plavou, 2.5.2008 Dito, tak se připojuji s gratulací k návratu nezbedných koiků.Se musím pochlubit, už máme taky jezírko, manžel na něm maká, shání vodní rostlinky atd.Fasádu teda hotovou nemáme, ale to přec nevadí, že!!!Ale jáááá si dojdu koupit taky nějakého... celý příspěvek > |  | klematis v květináči, 2.5.2008 Ještě to stříhání, zadejte si název toho vašeho Clémytřeba do Gogle určitě tam o tom něco najdete.Opravdu, to si nepamatuji,který kdy stříhat |  | klematis v květináči, 2.5.2008 Dobrý večer, clematis můžete mít v květináči, jen ho musíte zabezpečit proti promrznutí.Nejlépe květináč podložit polystyrénovou deskou a obalit třeba kokosovou rohoží.Já používám bublinkovou folii .a netkanku.A nezapomeňte květináč zastínit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|