|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vlastní mrkev x kupovaná, 15.6.2008 Tako přepočítávat to přeci nejde. Co se dnes vyplatí doma pěstovat a co ne??? Řekla bych, že pomalu nic.Rajčata, papriky jsou k mání po celý rok tak jak mrkev, ale není nad to jít si zeleninu utrhnout nebo vytáhnout do zahrady.Počítat strávený čas v... celý příspěvek > |  | pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 13.6.2008 No jistě musí z toho vyrůst, každý pes se jednou zklidní.Kdy to je otázka. Mám fenku malého knírače 17 měs.a je to děábel, ucítí krtka nebo myš a hrabe a hrabe a je jí jedno jestli tam mám kytky.Truhlíky mám v bezpečí na zídce a záhon s kráterem... celý příspěvek > |  |
|  | třapatka - rudbekie - echinacea, 12.6.2008 Ale, nevymřely, babka sice ještě nejsem, ale když mám nadbytek rostlin tak ráda daruji do dobrých rukou. Důležité je, že udělám někomu radost.Nesuďte všechny podle sebe. |  | lucky bamboo, 11.6.2008 Ahojky Markéto, dá se pěstovat v zemině, ale když ho nacháte ve vodě nic nepokazíte.Já ho měla ve váze 6 let, žádné hnojivo a rostl nádherně.Když už měla rostlina moc kořenů tak jsem je uřízla odštípla listy a chvíli jsem měla jen - klacík - který... celý příspěvek > |  | chlubím se, 11.6.2008 Tak, teď jsem umývala nádobí a koukám z okna a on soused má v předzahrádce krásnou žlutou růži, tak jdu tak tři vyprosit.Jen doufám, že na mě nebude koukat jak na blázna až budu chtít ty odkvetlé. |  | chlubím se, 11.6.2008 No tak jste mě přemluvily, jdu do toho, ať se dílo podaří, držte palce, ju!!! Růžičky mám zatím dvě pnoucí, letos na jaře sázené a chtěla bych další. Pro nějakou si určitě na podzim zajedu do zahradnictví.Ale to množení určitě vyzkouším. |  | chlubím se, 11.6.2008 Milá Danielo, díky moc za radu.Místo označím (abych ty chuděrky na podzim našla), a na podzim se stěhují.Snad se ujmou. To množení nevím, nevím.No uvidíme, třeba se k tomu odhodlám. |  | chlubím se, 10.6.2008 Ahojky Danielo, jen jste neuvedla jaká značka mýdla je na ty potvůrky nejlepší. Nivea, Dave, Palmolive??? Špás!!! Máte pravdu maminka takto koupala napadené pokojovky, mýdlo proti mšicím a jar proti molicím. |  | chlubím se, 10.6.2008 Ahojky růžičky, pěstitelé, pěstitelky, prosím poraďte. Našla jsem na druhém konci našeho pozemku nádherné růže.Bývalý majitel tam pronajímal kousek pozemku komusi na zahradu, nyní je tam jetel(asi5let) a ten si pokaždé někdo poseče pro králíky.Letos... celý příspěvek > |  | Wisteria - opora, 10.6.2008 Dobrý den, poradíte??Dostala jsem na jaře Wisterii floribundu Rosea a vysadila ji k staré kamenné zdi situované na JV.Potřebuji poradit jakou oporu jí udělat popř. z čeho, aby ji udržela i v dospělosti. Máte někdo zkušenosti nebo nějaký nápad?? |  |
|  | Skalka mezi dva jehličnany, 10.6.2008 Milá Marcelko, do jisté míry vám ty vaše kluky závidím.Když je třeba pomoci s těžší prací, máte pomocníky. Mě tyto páce trvají dlouho, ánžto chlapa mám jednoho, dcery (27 a 24) pracovně mimo domov.Ale nezoufám, postupuji pomalu, ale jistě.Bylinkový... celý příspěvek > |  | Skalka mezi dva jehličnany, 9.6.2008 Ahojky Marcelko, krasný!!!Tak dřina a výdrž se vyplatila, gratuluji. Tak a teď ještě prozraďte, kolik moužníků a ostatních dobrot jste musela upéct a uvařit těm vašim klukům? Pomáhali??? |  | Meduňka, 9.6.2008 Dobrý den, tak teď jsem si naschvál stoupla k našemu libečku, měřím 170 cm a jsme na tom stejně.Mateřídouška, ta se tak rozrostla, že ji budu muset vykopat a rozsázet (zatím nevím kam, ale je mi ji líto vyhodit, vypěstovala jsem ji ze semínek) Chce... celý příspěvek > |  | Škůdci = vyčerpaná půda?, 4.6.2008 S hnojením to určitě nesouvisí, spíš s počasím Díky teplým zimám přežívá mnohem více škůdců (v únoru jsem likvidovala molice v bytě) a s mšicemi bojuji od chvíle co jsem vynesla kytky ven.A plísně nejvíc zlobí v deštivém počasí. |  | pohnojil jsem jahody a, 4.6.2008 Udělala jsem to stejné, z jara přidala k jahodám hnojivo a listy narostly veliké, převeliké,ale jahody v pohodě dozrávají.Jak píše pan Jekyll nechte to být, určitě dozrají. |  |
 |
|
|
|