Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vlastní mrkev x kupovaná, 15.6.2008
Tako přepočítávat to přeci nejde. Co se dnes vyplatí doma pěstovat a co ne??? Řekla bych, že pomalu nic.Rajčata, papriky jsou k mání po celý rok tak jak mrkev, ale není nad to jít si zeleninu utrhnout nebo vytáhnout do zahrady.Počítat strávený čas v... celý příspěvek >
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 13.6.2008
No jistě musí z toho vyrůst, každý pes se jednou zklidní.Kdy to je otázka. Mám fenku malého knírače 17 měs.a je to děábel, ucítí krtka nebo myš a hrabe a hrabe a je jí jedno jestli tam mám kytky.Truhlíky mám v bezpečí na zídce a záhon s kráterem... celý příspěvek >
třapatka - rudbekie - echinacea, 12.6.2008
Ale, nevymřely, babka sice ještě nejsem, ale když mám nadbytek rostlin tak ráda daruji do dobrých rukou. Důležité je, že udělám někomu radost.Nesuďte všechny podle sebe.
lucky bamboo, 11.6.2008
Ahojky Markéto, dá se pěstovat v zemině, ale když ho nacháte ve vodě nic nepokazíte.Já ho měla ve váze 6 let, žádné hnojivo a rostl nádherně.Když už měla rostlina moc kořenů tak jsem je uřízla odštípla listy a chvíli jsem měla jen - klacík - který... celý příspěvek >
chlubím se, 11.6.2008
Tak, teď jsem umývala nádobí a koukám z okna a on soused má v předzahrádce krásnou žlutou růži, tak jdu tak tři vyprosit.Jen doufám, že na mě nebude koukat jak na blázna až budu chtít ty odkvetlé.
chlubím se, 11.6.2008
No tak jste mě přemluvily, jdu do toho, ať se dílo podaří, držte palce, ju!!! Růžičky mám zatím dvě pnoucí, letos na jaře sázené a chtěla bych další. Pro nějakou si určitě na podzim zajedu do zahradnictví.Ale to množení určitě vyzkouším.
chlubím se, 11.6.2008
Milá Danielo, díky moc za radu.Místo označím (abych ty chuděrky na podzim našla), a na podzim se stěhují.Snad se ujmou. To množení nevím, nevím.No uvidíme, třeba se k tomu odhodlám.
chlubím se, 10.6.2008
Ahojky Danielo, jen jste neuvedla jaká značka mýdla je na ty potvůrky nejlepší. Nivea, Dave, Palmolive??? Špás!!! Máte pravdu maminka takto koupala napadené pokojovky, mýdlo proti mšicím a jar proti molicím.
chlubím se, 10.6.2008
Ahojky růžičky, pěstitelé, pěstitelky, prosím poraďte. Našla jsem na druhém konci našeho pozemku nádherné růže.Bývalý majitel tam pronajímal kousek pozemku komusi na zahradu, nyní je tam jetel(asi5let) a ten si pokaždé někdo poseče pro králíky.Letos... celý příspěvek >
Wisteria - opora, 10.6.2008
Dobrý den, poradíte??Dostala jsem na jaře Wisterii floribundu Rosea a vysadila ji k staré kamenné zdi situované na JV.Potřebuji poradit jakou oporu jí udělat popř. z čeho, aby ji udržela i v dospělosti. Máte někdo zkušenosti nebo nějaký nápad??
Skalka mezi dva jehličnany, 10.6.2008
Milá Marcelko, do jisté míry vám ty vaše kluky závidím.Když je třeba pomoci s těžší prací, máte pomocníky. Mě tyto páce trvají dlouho, ánžto chlapa mám jednoho, dcery (27 a 24) pracovně mimo domov.Ale nezoufám, postupuji pomalu, ale jistě.Bylinkový... celý příspěvek >
Skalka mezi dva jehličnany, 9.6.2008
Ahojky Marcelko, krasný!!!Tak dřina a výdrž se vyplatila, gratuluji. Tak a teď ještě prozraďte, kolik moužníků a ostatních dobrot jste musela upéct a uvařit těm vašim klukům? Pomáhali???
Meduňka, 9.6.2008
Dobrý den, tak teď jsem si naschvál stoupla k našemu libečku, měřím 170 cm a jsme na tom stejně.Mateřídouška, ta se tak rozrostla, že ji budu muset vykopat a rozsázet (zatím nevím kam, ale je mi ji líto vyhodit, vypěstovala jsem ji ze semínek) Chce... celý příspěvek >
Škůdci = vyčerpaná půda?, 4.6.2008
S hnojením to určitě nesouvisí, spíš s počasím Díky teplým zimám přežívá mnohem více škůdců (v únoru jsem likvidovala molice v bytě) a s mšicemi bojuji od chvíle co jsem vynesla kytky ven.A plísně nejvíc zlobí v deštivém počasí.
pohnojil jsem jahody a, 4.6.2008
Udělala jsem to stejné, z jara přidala k jahodám hnojivo a listy narostly veliké, převeliké,ale jahody v pohodě dozrávají.Jak píše pan Jekyll nechte to být, určitě dozrají.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika