Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
Hráběnko, ty recepty jsem dala do Zpracování ovoce a zeleniny pod Rajčata - recepty přidejte ty svoje micuko.
Mám taky koťata, 3.8.2008
Milá Lucko, jsem taky ráda, že to tak dopadlo.Ale mít je tady ještě týden tak už bych je nedala.S tím černým lumpíkem to bylo souznění.Už druhý den mi ležel na ruce, nechal si škrábat pupík a když jsem se k němu naklonila a dávala mu pusinky na... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 3.8.2008 Obsahuje fotku
Tak jsem Vám chtěla poslat foto a nejde to, ráno jsem vkládala a šlo to. Nevím co se děje, tak snad až na to přijdu.Už!!!
pěstování orchidejí, 3.8.2008
Paní Simono, pokud sem nakouknete, tak se chlubím a mám radost UŽ kvetou.Mladou rostlinku jsem zatím nechala na místě a oddělím až odkvete.
Hvězdník, 3.8.2008
Teda pánové máte ty Hvězdníky krásný.Já je na ten záhon jaksi pozapoměla dát, ale jedna má poupě tak jsem zvědavá.Mám je venku na plném slunci a tak tu s květem jsem dala na stinější místo a až vykvete tak se taky pochlubím.Zase!!
Rajčata - recepty, 3.8.2008
Mexico-čatny 1.5kg rajčat, 1kg cibule, 1.3kg zel. paprik, 2ks pál. papriček, 6ks nov. koření, 2ks hřebíčku, 1/2lžičky mlet. papriky, 1lžička soli, 1/2hrnku oleje, 3/4hrnku octa, 1/3hrnku krystalu Očištěnou zeleninu nakrájíme na drobno (rajčata... celý příspěvek >
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
Hráběnko recepty napíšu, ale mějte strpení mám poškozený zrak a dlouho mi to trvá a když ještě musím používat lupu je to trochu problém.Dám očím trochu pauzu a k večeru to sepíšu.
Mám taky koťata, 3.8.2008 Obsahuje fotku
Ahojky, zdravím Vás všechny, ach jo ta technika zradil mě počítač.Danielo teda ten snížek je krásný, je to smutný, že jste o něj přišla.Já už prťata taky doma nemám.Manžel vzal fota ukázat do práce a tam zrovna jeden kolega sháněl černé kotě pro... celý příspěvek >
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
No, rajčata jsou letos bezva, a to je jen půlka.Jinak ty tyče to je pozůstatek střešních latí.Asi nevydrží dlouho protože dřevo v zemi uhnívá, možná ještě příští rok a půjdou do kamen.Vyzkoušela jsem letos i spirály, ale zdají se mi krátké.Já už mám... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 3.8.2008 Obsahuje fotku
Ahojky, kytičky máte krásný.Já sice taky balkon nemám, ale pár kytek, ne teda tak pěkných mám na dvoře na starých sudech.
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
Ahojky Hráběnko, latinsky to nevím ale je to trubač a bohužel sousedů.Ale já už mám taky dva malé keříky trochu tmavší květy a vypadá to, že za pár let budou taky tak krásný.micuko
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008 Obsahuje fotku
Ahojky sice jste po mě zrovna foto nechtěla, ale dvě tady mám třeba to pomůže.
A co tento keřík je to nemoc?, 1.8.2008
Bambusová tyč je asi fakt klouzavá a ta tíha bude sjíždět.Jestli můžu, tak na druhém snímku, ten úvazek bych dala níž pod ten list, aspoň já je tak vyvazuji.
Mám taky koťata, 31.7.2008 Obsahuje fotku
Tak kočičáci už se uklidnily a tak posílám ještě fota na těch už nejsou tak vykulení.
Mám taky koťata, 30.7.2008
Paní Mílo, tak to máte opravdu moc krásného pejska.Moc se mi líbí.Vypadá tak rozvážně a jako by rozuměl každému slovu.Působí až tak nějak andělsky.Přeji Vám ať s ním prožijete ještě mnoho šťastných a krásných dní.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika