|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kubáček 2016, 9.4.2016 Tvar úřední návěsky je nařízen předpisem. Zatím to moc jnak nejde. Anebo jak jsem psal, dvě návěsky u uznané sadby.
Ještě poznámka. Jestli školkař stromky zařadí do kategorie uznaná sadba, (co je ve Státní odrůdové knize) nebo všechno zařadí do... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 9.4.2016 Už jsem to psal minulý týden. Toto máte návěsku se stromkem zařazeným v kategorii CAC, na návěsce máte C.A.C. Ty modré jsou úřední návěsky, opakuji, ůřední pro uznanou sadbu, tedy jinou kategorii stromků. Vzor je předepsaný a tiskne je pouze jedna... celý příspěvek > |  |
|  | Elegant Lady, 5.4.2016 Jestli pan Vajda z Čaklova některé fotky stahuje z webu, opatří je svým znakem copyright a tím je vydává za své, nevěřil bych mu ani nos mezi očima. P |  | Koupili jste někde podhoubí?, 3.4.2016 Ten dotaz byl na podhoubí a ne na plodnice hub. To je rozdíl. P |  | Makita U4041A... vyhazuje jistič ihned po zapnutí, 3.4.2016 Starší jističe, černé bakelitové nejsou tak citlivé na krátký proudový náraz, ty nové plastové šedé, nebo šedobílé už jo. P |  | Omezení růstu, podpora kvetení, 31.3.2016 Sice Vám postřik neporadím, ale, vždycky je něco za něco. Jestliže rostlinu přinutíte k bohatému kvetení (třeba o zababčených stromech je tady toho napsáno dost), rostlina třeba i další roky může vypadat jak vypelichaná slepice. Pro běžnou zahrádku... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 28.3.2016 Šaĺa, Nitra, okolí, příjemné, krásné místa. Kousek odtud je arboretum Mlyňany a jejich známá Thuja occ. Malonyana. K silnicím, nebo na méně příznivá místa rozhodně lepší, než Smaragd. Pokud můžu, rád se tu toulám. Jestli to nebude i tím, že zo Serede... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 27.3.2016 Viděl jsem několikrát, jak si zákazník vytahoval založený stromek. Že polámal větvičky u dalších dvou stromků mu moc nevadilo. Byl bych zvědavý, co prodejce s těma polámanýma dělá. A zdá se, že by měl přibrat dalšího brigádníka. aby zarýval... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 26.3.2016 Píšu, že jsem se ještě nesetkal se stromkem se dvěma návěskama, no a hned v sousedním vlákně "stříhání stromků" švestka má dvě návěsky. Jednu úřední modrou a pak bílou s popisem. Jinak pro materiál CAC by stačila jen samotná bílá, ale prodejce... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 26.3.2016 Ve Střílkách bych se určitě nebál nakupovat. Další výhoda je, že se u nich najdou i odrůdy a na podnožích, které u druhých prodejců nejsou.
K těm návěskám. Je to úřední návěska a potisknout se nedá jinak, než nějakou jehličkovou, omezeně... celý příspěvek > |  |
|  | Kubáček 2016, 26.3.2016 To je hrozné, jak jsem to napsal, ta doba podle normy ČSN byla 48 hodin, dva dny, ne jeden den, neumím počítat. P |  | Kubáček 2016, 26.3.2016 Ta doba 24 hodin je dlouhá a pokud to jde, je lepší stromky založit do zeminy co nejdříve. Záleží ještě, zda vozíčkáři, co jezdí po trzích je nemají volně třeba týden a před Vámi je jen pokropí. Ono ještě velmi záleží na tom, jak se stromkama bylo... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 26.3.2016 Piliny mi připomněly jeden vtip od p.Lustiga.
Přijde hříšník do pekla a pekelník ho zavede do místnosti, na hostině se stoly prohýbají výborným jídlem, pitím, to přeci není peklo. Pekelník ho tedy zavede do druhého sálu, tam tam ženy, zpěv,... celý příspěvek > |  | Kubáček 2016, 26.3.2016 Už jsem to kdysi psal. Podle předpisu dříve mohly být stromky 24 hodin nezaložené, tedy třeba někde naházené na vlečce. A nijak chráněné proti vyschnutí. Jestli Vám zásilka přišla jen zabalená v igelitovém pytli a nebyla zabalená třeba déle než den,... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 24.3.2016 Možná jsem to napsal málo zřetelně. Jestli je dobrá Lipnická nevím, a může být výborná. Takže jinak. U firem, které se zabývají šlechtěním ovoce léta, třeba Holovousy, pochybuju, že by uvedly na trh nějakou špatnou odrůdu. Byl bych opatrný u firem,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|