Příspěvky uživatele - 74.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba do skleníku, 15.3.2017
Presne toto si myslím aj ja. Ale myslel som že to majú aj nejako podložené keď sa tu snažia niekoho zhadzovať. Ale fakt s niektorými je ťažko diskutovať.
Výsadba do skleníku, 15.3.2017
Stále ste mi ale nedali odpoveď o koľko stupňov je rozdiel z fľašami a bez nich. Aký majú zmysel. Takto je furt len tliachanie.
Výsadba do skleníku, 15.3.2017
Tak skleník je z 4mm polykarbonátu. A je pravda že nie je poriadne utěsněny. Ale ak je vonku -2-3 tak to klesá tesne k nule. Nie nemrzne v ňom. Ešte sa mi nestalo. Mám tam presne elektronické cidlo. Tieň tam zatiaľ nie je žiadny. Preto ten... celý příspěvek >
Výsadba do skleníku, 15.3.2017
Takže 2 litre vody dokáže vykurovať skleník. Ja som nechcel vaše drísty na to nie som zvedavý. Ale relevantné čísla. Dajme tomu skleník zo skla 2x3 metre. Aké má tepelné straty aký objem vzduchu je v ňom. Ďalej plochu povrchu fliaš a koeficient... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika