Příspěvky uživatele - 234.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz - hodina pravdy, 1.2.2017 Obsahuje fotku
Čo je správny rez? Otázka ktorú rieši každý záhradkár po celý svoj život. Ja som sa zatiaľ dopracoval len k otázke, ktorú kladie muž na obraze otočený chrbtom (posledná fotka). IH
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 29.1.2017
Na spôsobe postreku (akým prístrojom) nezáleží, len treba pamätať na to že omytie stromčeka musí byť dôkladné. To na čom záleží veľmi je hlavne načasovanie postreku a tiež aký postrek použiť. Osvedčený postup je najprv meďnatý a potom organický... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 12.1.2017
Takýto odkaz na zapravenie do pôdy na jeseň existuje, otázkou je nakoľko to je zmysluplné. IH
Obrie hrušky, 26.11.2016 Obsahuje fotku
Áno, niektoré odrody ázijských hrušiek dosahujú hmotnosť okolo 1kg. Ako atrakcia je to iste zaujímavé, ale inak v tom žiadnu výhodu z pestovateľského hľadiska nevidím (horšia skladovateľnosť, transport, riziko zlomenia konárov, potreba nakrájania pri... celý příspěvek >
Peach Shimizu ice, 20.11.2016
Je to presne tak pán Ivan                                           Jano
Gabrovská se Bulharům povedla, 20.11.2016
Pan Wtom odroda Stanley je dobrý opelovač, ale hodí sa skôr na spracovanie ako na priamy konzum.Sú z neho dobré kompóty.      S pozdravom Jano
Čerešne, 17.11.2016
("...a kilo těch třešní..."). Súhlasím - preberajme z cudziny poznatky (ak stoja za to), nie ovocie (to si dopestujme potom sami). IH
Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016
Pán Rábek, vzorná vyorávka to teda nie je... Toto sú úskalia nakupovania cez internet. Na druhej strane, regeneračná schopnosť stromov je niekedy prekvapujúca. Z mojej skúsenosti: kamarát raz dostal z e-shopu jabloň s koreňmi v katastrofálnom stave,... celý příspěvek >
Těchobuzická, 7.10.2015
V akej nadmorskej výške máte zasadené slivky pán Vysloužil? Jano
Elena, 7.10.2015
Ja tiež nestriekam.Nestriekam ani STANLEY ktorý trpí moniliózou hodne vtedy keď koncom augusta-srpna prší tak radšej tie plody nechám na strome zhniť ako by som ich mal striekať. ELENA moniliózu nemá ani keď je sucho ani keď prší takže ju striekať... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač?, 3.12.2014
na tenke: BOSCH AXT 25 D alebo CT. Hrube posekat popilit. 50 stromkov... Hladajte aj lacnu obsluhu. Plus odvetvovaciu pilu a vykonne pakove noznice.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika