Příspěvky uživatele - 201.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
housenky v rezokvětlých květenstvích, 7.5.2008
Já to nebudu stříkat letos, ale na příští rok se vybavím, vím, že už to nemá cenu, když tam ty lara jsou
housenky v rezokvětlých květenstvích, 6.5.2008
tak jsem si na netu o tom našla informace.Našla jsem tady i diskuzi na stejné téma, mnoho jich tam píše, že se ten strom nemusí chránit.Já ale raději strom potříkám postřikem, mám jen jednu jabloň a tedy chci mít aspoň nějaké jabka.Ať se květopas... celý příspěvek >
housenky v rezokvětlých květenstvích, 6.5.2008
jekkyl- moc děkuji, to je určitě ono.Takže si zjistím, kdy to mám ošetřit a příště už si to pohlídám, Myslíte, je ještě šance, že z nenapadených květů budou plody?Aspoň jedno jablíčko? Díkiy
housenky v rezokvětlých květenstvích, 5.5.2008
Dobrý den, prosím o pomoc a radu, už druhým rokem, když mi kvete jabloň, tak vykvetou jen některé květy, ty ostatní se neotevřou a začínají rezavět.Když je pak rozloupnu, jsou v nich vypasené malé, světlé housenky.Nevím, čím to mám postříkat a jestli... celý příspěvek >
ovocní stromy a thůje, 2.5.2008
Děkuji za reakci-manžel se se sousedem nesnense a už na něj chtěl vyrukovat, ať sy ty thuje přesadí.Prý slyšel, že jsou pak plody jablek nehezke, že jsou na nich,,bradavice".Já tomu moc nevěřím, ale chtěla jsem se ujistit. Jsem moc ráda, že to... celý příspěvek >
ovocní stromy a thůje, 2.5.2008
Dobrý den, prosím o radu. Mám u plotu vysazeny mladé stromy(jabloň, švestku, třešeň, hrušku a ořech).Soused si ze své strany vysadil thůje a já se teď bojím, aby to neškodilo mým stromům.Slyšela jsem, že tam, kde se pěstují thůje se ovocným stromům... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika