Příspěvky uživatele - 100.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahojí moruše tuto ráno po roubování, 21.5.2017
zatřel bych, nic jiného Vám ani nezbývá. Co se očkování týká, mě se loni z asi 20 oček chytlo 1. Svádím to na špatnou vzájemnou afinitu různých moruší - roubuji albu na rubru i kagaymae, ale dost možná to bude mýma rukama.
Mráz, 13.5.2017
jo a na pomrazové ošetření jsem dal postřik kristalonem na list a teď zkouším Atonik
Mráz, 13.5.2017
Rozhodující faktor letos byla pokročilá růstová fáze při které mráz přišel. Cu funguje na bázi likvidace bakterií, coby kondenzačních jader-to může fungovat někde kolem hranice mrazu. Mě se zdá, že stromům neprospěl nárazový postřik vodou - kde jsem... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 7.5.2017 Obsahuje fotku
Takhle jsem opižlal poctivě zazimovaný fíkovník, na fotce to není patrné, ale raší. Možná jsem spěchal a vyrašil by trochu víš, ale to breba úrodu nepřinese a podzimní mi uzrála snad 2x a pouze první kusy, zbytek po podzimním navlhnutí... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 7.5.2017
mě začínají rašit v úrovni země, jen kousek, který byl zahrabaný pod půl metrem listí o něco výše, asi 25 cm od země. Na řezupoznáte, kde roní mízu - je už živé dřevo. Více mě mrzí fíkovník v kontejneru, který namrzl teď 21.4., takže asi nebudou... celý příspěvek >
Pozná někdo druh kaktusu? (dovezeno ze španělska), 6.5.2017
Tlustice Crassula ovata a Cylindroopuntia sp.
Mráz, 6.5.2017 Obsahuje fotku
Jaro letošní je teplotně výjimečné - doufejme i do budoucna. Nejen mráz, ale i nízké teploty stresují rostliny. Není to jen o meruňkách, jabloňové květy vypadají hodně zmrzle, začaly hromadně opadávat zmrzlé švestkové květy, na třešních se nic... celý příspěvek >
Kaktusy, 5.5.2017
No jo, budete mít pravdu - má trochu tragický vzhled, že mě to ani nenapadlo
Kaktusy, 4.5.2017
Echinocereus baileyi var. albispinus Gymnocalycium mihanovicii Gymnoc. snad gibosum Setiechinopsis mirabilis uf... Ortegocactus? Spíše ne Ferocactus na foru klubu kaktusaru Plzen Vam to doplní přesně
Mráz, 2.5.2017
To je zvláštní - u mne Brgeron je zcela KO, jestli bude mít nějaký plod nevěřím a Ledana má cca 5-10 procent květů! Obdobná situace byla už v minulosti. Jsou od sebe 5m.
Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017
I pro mne je jablko králem ovoce, které jiné plody z vlastní produkce můžete jíst čerstvé 10 měsíců v roce (začátek července-konec května)?! Pokud rodiče kategoricky trvají na meruňkách, řešilo by to přestěhování na jih (ještěže netrvají třeba na... celý příspěvek >
Mráz, 1.5.2017 Obsahuje fotku
U nás přišel mráz do počátku květu, zhnědla část okvětních plátků, ale i některé listy a růžová poupata. Nyní rozkvétá zbytek poupat, ale jen ta nejmladší mají žluté prašníky - drtivá většina vypadá takto - fota
Mráz, 1.5.2017
Jabloňové květy mají zmrzlé tyčinky a pestíky. Květy - poupata se rozvíjejí normálně, ale jejich výbavička je hnědá. Máte s tím někdo zkušenosti z minulých let? Skoro to vypadá, že nakonec nebudou ani jablka...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 30.4.2017
Jak vypadá AMS SET na strupovitost při tom studeném počasí? Stříkat či počkat? Kontaktní? Znovu Syllit? Na systemické je u nás docela zima (9st). Naposled jsem stříkal, než dorazila doba ledová (jak prohlásil synek)...
Mráz, 30.4.2017
Taky se mi zdá, že kde jsem pouze kropil, rostlinám se přitížilo. Jediný silněji omrzlý černý rybíz byl pod kropeným stromem. Procházím zahradu a vypouštím nepublikovatelné výrazy. Že na Bergeronu nebude jediný plod jsem se dávno smířil, ale teď... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika