|
Příspěvky uživatele - 248.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 4.3.2017 Kuprikol v originálním balení je poměrně čistá a stabilní chemická látka zvaná Oxychlorid mědi. Sypká forma může mít jediný problém, že došlo k zvlhnutí a spečení hrudek. Řešení je jednoduché = rozdrtit a rozpustit odvážené množství v menším množství... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017 Nejúčinnější je postřik především provedený ve správném termínu. Podle lísek na trase Turnov-Lednice byl termín pro postřik "mědí" právě v úterý 28.2.2017!
No pokud bude i v následujících dnech hodně foukat, doporučuji u menších stromků namíchaný... celý příspěvek > |  |
|  | Sunhaven - na broskvomandloni, ci GF677 - kde sehnat, 2.3.2017 30 km východně od Prahy můžete mít jakoukoliv podnož pod broskvoně. Jedinou vyjímkou jsou některé východně orientované svahy, kde je návěj spraší. Ale když píšete písčitá, tak je jasné, že se Vás tato vyjímka netýká.
SfK. |  | Kustovnice čínská, 27.9.2009 Zakoupil jsem kustovnici na výstavě Zahrada východních čech v Častolovicích za cca 60 Kč. Byla veliká asi 12 cm a zasadil jsem ji ještě ten den co jsem ji koupil do nepříliš bohaté půdy a za poměrně nízkých denních teplot. Kustovnice shodila těch asi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|