|
Jak zlepšit těžkou půdu?, 28.1.2015 Pisete nezmysly s tym NaCl. Zmena struktury resp plasticity suvisi s obsahom soli ako takych a NaCl je tou najhorsou volbou pre rastliny a vobec mikrofloru. Najlepsou volbou je sadra, ktora sa rozpusta v tom spravnom mnozstve a je pH neutralna. Ked... celý příspěvek > |
 |
Mountfield ukončil predaj značky Solo?, 28.1.2015 ked maju na to kupit solo, tak maju na to aj robit profi. Otazka je, ci im to stoji za ten biznis. |
 |
|
 |
Jak zlepšit těžkou půdu?, 27.1.2015 vsetko co pisete je ok, ale zhanat hrabanku z lesa resp. raselinu... take mnozstvo nezozeniete, nema to vyznam. Poctivo zelene hnojenie, kompostovat, nic zelene neodvazat a mohlo by to pomoct. Alebo aplikujte kompost selektivne k sadeniciam, |
 |
Drtič větví Vares Shark, 27.1.2015 skusali ste niekto do pytla k pilinam alebo inemu nadrvenemu odpadu pridat sadbu hlivy, ci to funguje? |
 |
Rajče Stupické polní rané, 15.1.2015 ked boli v plnej urode, moj otec, stary zahradkar povedal, ze take tak obsypane rajciny plodmi este nevidel. - bejbino |
 |
Sadba česneku, 15.1.2015 Ja som tiez nestihol. Pockam na najblizsi tyzden s predpovedu 5-10 st C a nocami okolo nuly. Azda do konca marca taky bude. |
 |
Rajče Stupické polní rané, 14.1.2015 co s tyka chuti, nie je problem. Ale niektore ine vlastnosti su menej potesitelne. Praskanie, mensia urodnost, kvalita plodov pri zlom pocasi... Ked som psetoval spolu s bejbinom, tak bejbino bola ina liga |
 |
LED osvětlení nebo klasika, 14.1.2015 ...alebo dve, tri led |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 9.1.2015 V tom pripade by som mozno poslal zbytok semien priamo povodnemu vyrobcovi, alebo by som ich na tento podvod upozornil. Nakoniec by sa to neoseed nemuselo vyplatit. |
 |
Jaký průměr hadice pro povrchové zavlažování?, 9.1.2015 Odpoved zavisi od celkoveho prietoku zavlazovania. Ked budete mat vyratany prietok, budete vediet... Pri MP rotator je napriklad prietok velmi maly, tlakove straty bezvyznamne a 3/4 mne velmi bohate vystacili. Ale 1 nic nepokazite. Nielen plocha ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 8.12.2014 Kazdy ma ine chute. Ja som ochutnal slivovicu zo sudu a ulozenu vo flasi. Ta zo sudu mi chutila podstatne viac, bola jemnejsia a chute sa pekne doplnovali. Ta z flase bola tiez vynikajuca, ale je to o niecom inom. |
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 5.12.2014 My sa to snazime robit tak, ze sa pripravi koncentrovany nalev a toho sa da za velkeho frtana a doleje vodou. Je skoro jedno, ci je tam vela alebo malo uhoriek. Ci su napchate alebo nenapchate. Uhorky podobne ako doliata cista voda su nevyraznej... celý příspěvek > |
 |
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 relativne bezpecna? Hydroxid je svinstvo. Cisti vynikajuco, najma v zmesi s alkoholom. Kvoli cene by bol vhodnejsi izopropanol. Kam sa hrabu kyseliny. Ale doma by som to neskusal. Ked polepta tazko sa zmyva. Vsakuje do tkaniva a z ruky budete mat... celý příspěvek > |
 |
Jaký štěpkovač?, 4.12.2014 Wimpi, to sa niekomu susi ak ma stodolu
Co sa tyka pakovych. Minule vianoce som si kupil jedny lepsie a drahsie pre radost a potm lacne take zelene v lidli. Niekedy ked sme dvaja sa na kratenie dreveneho odpadu zidu, niekedy je dobre mat jedny v... celý příspěvek > |
 |
Tipy kde nakupovat hnojiva, 3.12.2014 Jirko, asi sa plati hlavne za obal a dopravu, preto su rozdiely dost velke. Ak mate tovar, ktory zabera vela miesta a predava sa pomaly tak sa do tovaru premietne aj prenajom priestorov. |
 |