|
Příspěvky uživatele - 245.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak provést řez této jabloně, 28.2.2017 Neměla korunku, byla to opravdu jen tyčka :-(. To jsem si myslela, ze to v tom zahradnictví umí a vědí co dělaji :-(. Tak co s tím? |  | Jak provést řez této jabloně, 28.2.2017 Předem děkuji za ochotu, ostříhali ji už v zahradnictví, pak byla cca 3 dny v kyblíku s vodou a pak šla do země, z toho jsem usoudila, že byla ostříhaná loni dobře (nebyl v tom můj zásah :-)).
1. James Grieve Red 2. Podnož - pohužel nevím :-(, 3.... celý příspěvek > |  |
|  | Jak a kdy stříhat tuto meruňku, 27.2.2017  Dobrý den, prosím poradíte mi jak a kdy stříhnout tuto merunku? Loni na jaře byla sázená a stříhaná. Děkuji. |  | Jak provést řez této jabloně, 27.2.2017  Dobrý den, můžete mi prosím poradit s touto jabloní. Sázela jsem jí loni na jaře, ostříhaná byla dobře, ale za rok se teda moc nepředvedla, příjde mi, že větve jsou krátké. Věřím, že dobrý řez jí udělá dobře. Předem Vám děkuji za pomoc. |  |
|
|
|