|
Postřik na pilatku, 13.3.2017 Pilatka švestková, Pilatka žlutá
. A tam si to prečítajte hneď na vrchu. "Ošetření ve stádiu červených očí nebo při SET10h=1900°C"
|
 |
Postřik na pilatku, 13.3.2017 Zdravím. Kedy je to "stadium červených očí"? Teda kedy je najvhodnejšie striekať? Tento rok sa chystám prvý krát striekať slivky. |
 |
|
 |
Řez broskvoně, 6.3.2017 Kurňa chlapi, poproste niekoho známeho kto vie robiť s PC aby vám tie fotky pootáčal. Mňa už bolí krk. :-) |
 |
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 2.3.2017 Súhlas. Nechcel som ju uviesť ako skorú ale ako príklad broskyne, ktorú by som na zahrade ako jedinú broskyňu rozhodne nedoporučoval. |
 |
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 2.3.2017 Veď jasné. Každý máme iné priority a iné chute. A tak je to správne. Tu u nás máme malé záhradky cca 4áre a tam treba premýšľať. Ja sa snažím aby bolo zrenie ovocia ako tak rozdelené na celé leto. A snažím sa po mnohých chybných pokusoch už pestovať... celý příspěvek > |
 |
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 2.3.2017 "Budete celé léto chodit mlsně kolem nezralých plodů a závidět sousedům ty jejich zralé.."
No ak by som si plánoval vysadiť len jednu broskyňu, tak by som asi radšej celé leto chodil okolo nezrelých plodov a potom keď dozrejú by som si ich... celý příspěvek > |
 |
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 28.2.2017 Ak chcete len jednu, tak ja by som sa rozhodol pre Cresthaven. Je pozdná, veľká, chuťovo vinikajúca, od kôstky ide výborne. Ale striekať sa samozrejme musí. |
 |