|
Příspěvky uživatele - 234.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 4.2.2016 Dobrý večer,
teší ma že skúšate tento spôsob zakorenovania. Ale škoda, že nepostupujete tak ako som písal.
Keď najdete kus vaty(neviete ako dlho tam bola a neviete čo všetko do nej napadalo) a zoberiete si ju domov. A ešte k tomu... celý příspěvek > |  | Dr. Hartmann, 25.11.2015 Na akej podnoži máte zasadenú JOFELU pán Petr? Jano |  |
|  | Červenomasá broskev, 25.11.2015 Pán Petr rád by som sa rozjel ale nemám moc miesta. Jano |  | Nejchutnější odrůdy meruněk, 25.11.2015 Zdravím Vás pán Petr, ja by som KURESIU chcel vyskúšať ale videl som ju teraz na jeseň predávať len na St.Juliene a na tomto podpníku by som ju nechcel. St.Julien nemá rád sucho a keď si spomieniem aké bolo tento rok suché a horúce leto tak ma ovocné... celý příspěvek > |  | Nektarinka Stark Red Gold alebo Shraz, 19.7.2015 STARK RED GOLD je preverená odroda a navyše je aj veľkoplodá.Dozrieva po 20.8.takže nedozretia sa nemusíte báť, pokiaľ nemáte studenú polohu. |  | Meruňka Veselka, 19.7.2015 Zdravím pán Petr, čítal som o tejto odrode źe je menej sladká.Ako to v skutočnosti je s tou sladkosťou? A ešte by ma zaujímalo ako je s moníliou plodov u tejto odrody? Ďakujem |  |
 |
|
|
|