Příspěvky uživatele - 87.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pestovani topinambur, 10.3.2017
Věděli jste že: "Šlechtitelé v některých zemích topinambur se slunečnicí roční kříží, přičemž se kříženec nazývá SLUNAMBUR, a je to trvalka která poskytuje jak olejnatá semena, tak i hlízy"? ;-) Zdravím, nemáte s touto plodinou někdo zkušenost,... celý příspěvek >
Nejvhodnější popínavá rostlina na zeď, 21.2.2017
Zdravím, doufám že tu nezakládám druhé vlákno na toto téma. Ptám se po popínavce, která by způsobovala co nejmenší škody. Jako například poškození fasády, nebo vrůstání do mezer u střechy, což později při zvětšování objemu liány tyto mezery ještě... celý příspěvek >
Otáčení slunečnice za Sluncem, 20.2.2017
teď jsem si koupil do kuchyně řeřichu, a ta se otáčí vždy k oknu, tedy k nejsilnějšímu zdroji světla, a to celkem rychle.
Otáčení slunečnice za Sluncem, 20.2.2017
a ostatní rostliny se za sluncem neotáčí?
Barevné řebříčky, 20.2.2017
Pardon, bílým.
Barevné řebříčky, 20.2.2017
Dobrý den, jsou tyto barevné řebříčky méně odolné než ty klasické bílé? ptám se protože bych jimi rád oživil takovou suchou mez na zahradě, kde jiné pestrobarevné kytky asi neporostou. Těm bílím se tam velice daří.
Chmel otáčivý, 20.2.2017
Díky za skušenost, to jsem o chmelu nevěděl. Zkusím mu udělat nepropustnou bariéru. kdyby se v přírodě nějaké to "lano" vykopalo a zasadilo tak by asi obrazililo že?
Chmel otáčivý, 20.2.2017
Dobrý den, líbí se mi zahrady porostlé chmelem, a rád bych jej využil na porostení plotu. Jaká odrůda by byla nejvhodnější, a kde chmel koupit? jak dlouho vydrží, a dá se nějak namnožit? Děkuji
Botanické druhy mečíků, 18.2.2017
tento druh se občas objevuje k prodeji na větších prodejních výstavách. pěstuje se ale velmi zřídka. mnohem častěji je v nabídce mečík obecný.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika