|
Příspěvky uživatele - 241.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 17.4.2014 stromky jsou zasazeny v mírném svahu, je zde vlhko celá zahrada se spádem odvodňovala do připraveného rybníčku, ale zálivka byla pravidelná první dny bylo teplo a sluníčko, každý den, později obden, nyní pršelo, tak jsem nezalévali, je zvláštní, že... celý příspěvek > |  | Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 17.4.2014 Ano, pravidelná zálivka |  |
|  | Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 17.4.2014 Prosím o radu, v polovině letošního března jsme zasadili nektarinku a broskev tvrdku, byla cca 24 hod. ve vodě, kořeny zastřiženy a koruna také zkrácena, oba stromky živé, ale zatím nepučí, pouze u nektarinky jsou malé puky, jak dlouho trvá, než... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu jablone?, 3.4.2014 Zdravím, slupka jablka byla velmi tenká matná tvar jablka řekla bych vyšší, strom menší vzrůst a plody menší, je to již hodně let a asi se nejednalo o letní jablko spíše podzimní, protože se poté skladovala ve sklepě, kde byla uprostřed studánka a ta... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu jablone?, 2.4.2014 Před cca 30 lety jsem u dědy, kde jsem dříve bydleli, jedla výborná křehká, světlezelená až žlutá s mírným červeným líčem a černými tečkami chuti křupavé dalo by se říci až ananasové velmi svěží, dužnina bílá, skladováno ve velmi dobrém vhlkém... celý příspěvek > |  | Určení rostlin, 17.12.2013  Dobrý den,
mám hezkou pokojovku, ale moc se jí nedaří.Čím to, poradí někdo?Nevím ani jak pěstovat či množit ani jméno :o) |  | Bofix, 4.5.2012 Mám stejnou zkušenost s Travinem, rajčata, papriky i hrášek zkroucený. Jen teď nevím, jak dlouho nemohu trávu do kompostu používat. Celé období? Nevítě někdo? |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 10.6.2011 No vidíte, a oni ten reklamační protokol opravdu myslí vážně, ikdyž v jejich obchodních podmínkách o tom není ani zmínka. Chtějí prostě lidi otrávit a tím je odradit od jakýchkoliv pokusů o reklamaci.
Jako opačný případ bych uvedl Sieberz, který po... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 7.6.2011 Chtěl bych varovat všechny, kteří by si chtěli objednávat stromky v zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity).
Nejen že se mi z 5 objednaných sazenic ujaly pouze 2, ostatní byly zjevně totálně suché a ani po namáčecích kůrách se neobjevil ani náznak... celý příspěvek > |  | Quercus cerris 'Curly Head' - přezimování, 23.5.2011 Po mnoha letech dorůstá do výšky cca 3m, je však možné jej stříhat a tvarovat. Je mrazuvdzorný do cca -25°C, má rád světlá chráněná stanoviště s propustnou humózní půdou, nesnáší přemokření, je spíše suchomilný. |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 18.5.2011 Dobrý den, tak to jsem tedy opravdu ještě nikdy neviděla!! Tak nádherná rajčata a tak úžasný nápad, to je fakt bomba§ Moc Vás prosím, můžete mi poradit jak rajčata v pytli pěstovat? Úplně jste mě tím nadchnul, je to famózní. Děkuji Simona |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 19.4.2011 Moje zkušenosti s Adélou jsou opravdu ty nejlepší. Slušný výnos, úpravné hlízy výborné chuti a výborná skladovatelnost. Ještě nyní mám ve sklepě (ne moc dobrém) hlízy s minimálními klíčky. |  | Brambory bez natě, 18.3.2010 Zdravou, nenapadenou hlízu není potřeba oplachovat a té napadené vodou nepomůžete. Suché zbytky hlíny lze mechanicky odstranit ještě předtím, než začnete bramboru škrábat. Pokud chcete mít brambory prosté jakýchkoliv chemikálií, nekoupejte je ani v... celý příspěvek > |  | Plevel u vzrostlých natí brambor, 17.3.2010 A což takhle aplikovat ohnutá záda, rukavice a trhat a trhat... myslím že jednou za sezonu to stačí. Chemicky ošetřené brambory si můžu koupit v obchodě, to nemusím pěstovat! |  | Velikost sadby, 17.3.2010 Taky nejsem odborník, spíše praktik. Sázím po několik let převážně konzumní brambory z Teska a zatím jsem neměl žádné problémy ani s chorobami ani s výnosností. Problém je, že většina takto koupených hlíz je velká, takže hlízy krájím na polovinu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|