Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam se poděl Šampion?, 5.10.2016
ďakujem pekne za reakciu. mne stačí, keď napíšete, že asi nie. ja to skúsať nebudem :) mňa zaujala tá dlhá skladovateľnosť. dnes som sa zastavil v škôlke, sme trochu o tom rozprávali a prišli sme na to, že asi by som zimné odrody nemal vôbec... celý příspěvek >
Pletivo na ochranu proti hrabošům, 4.10.2016
neviem, ja som od vody dost daleko, zahradu a stromceky mam na slnecnej strane a v zahrade som mal požratu zeleninu, zemiaky, dost velke diery a 3 ovocne stromy som nasiel uplne odzrate, vsetky korene. ja si myslim, ze hrabos, aj ked tie stromy nieco... celý příspěvek >
Hecht 7100, 4.10.2016
ospravedlnujem sa, ja som to vsetko nahádzal pod váš príspevok. už som pochopil. 
Hecht 7100, 4.10.2016
môžte prosím vás, aj keď viem, že už je tma, vyfotiť váš hecht na hnoji? myslím, že nie len mňa by to zaujímalo, niekto vám posvieti a máte určite aj blesk. tiež myslím, že nie len ja by som uvítal nejaké info o potopených čínskych lodiach, ktoré... celý příspěvek >
Hecht 7100, 4.10.2016
práve preto sa vás pýtam a zaujímam o situáciu, lebo "kulové" viem. zatiaľ som sa dozvedel, že keď je to hecht, tak je to zlá čína a šmejd, keď je to vari, tak dobrá čína a kvalita. neviem či dobre chápem. 
Hecht 7100, 4.10.2016
myslím, že každá firma by bola šťastná, keby ma tak úžasných, spokojných a lojálnych zákazníkov, ktorí hneď ráno po začiatku pracovnej doby idú na fórum chváliť a vyjadrovať spokojnosť s výrobkom, prípadne radiť ostatným, aby nejaký výrobok nekúpili.... celý příspěvek >
Hecht 7100, 4.10.2016
pozerám stránku vari, je tam informácia, že stroje sú vyvíjané, testované a kompletizované na území ČR, teda keď to dobre chápem, tak teoreticky všetky súčiastky môžu pochádzať z číny alebo neviem odkiaľ, stroj príde do ČR buď v súčiastkach alebo... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 3.10.2016
ďakujem, mňa to len zaujíma, že ako dlho trvá, kým je vôbec z toho nejaký úžitok.
Hecht 7100, 3.10.2016
prečo nepochopím? ja to neviem. mám doma staré TZ-4K a ani ma nenapadne nadávať na Tomo Vinkovič, Vari alebo iné stroje a presadzovať to svoje.  rovnako ma ani nenapadne nadávať na súčasnú produkciu malotraktorov z číny alebo štátov EU. ale ani... celý příspěvek >
Hecht 7100, 3.10.2016
asi nikdy nepochopím, prečo majú vlastníci čohokoľvek potrebu obhajovať svoj stroj, veď im môže byť úplne jedno, kto čo má a s čím pracuje. situácia je iná, keď nejakým spôsobom participujú na predaji a z toho dôvodu im záleží na dobrom mene výrobku... celý příspěvek >
zase som offtopic, ale keď naroubujete niečo, tak ako dlho trvá, kým má konár prvé plody? viem, že to sa nedá presne, ale 5 rokov, či? ďakujem
už keď ste spomenuli admiral, má zmysel ho vysadiť na južný, slnečný svah ale do výšky 800-900 m.n.m ale ani nie, lebo nestihne dozrieť? ďakujem. 
Pomoc s určením odrůdy, 2.10.2016
ďakujem pekne za odpoveď. 
Pomoc s určením odrůdy, 2.10.2016 Obsahuje fotku
poprosím vás o radu pri určení odrody. rastie to asi v 900 m.nm., stromy boli úplne zanedbané, nestrihané, múčnatka, chrastavitosť, malé plody. chcel som to vyrezať, ale na ich miesto nič nechcem sadiť, tak radšej sa s tým budem hrať. stromy majú asi... celý příspěvek >
Hecht 7100, 1.10.2016
nikto v tejto téme určite nepochybuje o tom, že Vari je kvalitnejšie ale otázniky vyvoláva, či pomer úžitková hodnota/cena je taký prijateľný a či stále tam ťahá konkurencia za kratší koniec. inými slovami keď zaplatím napr. raz toľko, tak dostanem... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika