Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Posouzení kvality zakoupených stromků, 5.11.2016
ďakujem 
Postřikovač Straus Austria, 5.11.2016
keď vám stačí "aspoň niečo", tak dáva sa tam zmes benzínu v pomere 1:25 
Posouzení kvality zakoupených stromků, 5.11.2016
p. Hlavatý, veľmi pekne dakujem za odpoveď, už v tom začínam mať trochu viac jasno a zrazu mi všetko dáva zmysel, akurát to čo som vysadil v záhrade zmysel nemá. p.s. keby niekto písal knihu ako sa to nerobí, tak pozývam k sebe :) 
Maso na uzeni, 4.11.2016
rebrá sú tenké, dobre vyrosolené a vyúdené, tam by som sa toho nebál vôbec. podstatne rizikovejšie je stehno s kosťou, tam sa to nemusí ku kosti dobre vyrosoliť a ani vyúdiť. starí rodičia urobili do stehná pár dier s nožom a tam natlačili soľ až ku... celý příspěvek >
Posouzení kvality zakoupených stromků, 3.11.2016
a tvarovo ako by mal vyzerať stromček, aby bol v pohode? dakujem :)
Plnicka klobas, 3.11.2016
ja som zase pozeral na nadstavec na mlynček, o ktorom som písal a ktorý bolo treba kedysi urobiť. majú ho za približne 2e :)
Plnicka klobas, 3.11.2016
normálne mlynčekom na mäso. akurát vyhodím nôž a šajbu a dám tam nastavec na klobásy doma robený...  kruh z plechu s priemierom ako šajba, v strede je diera a ide z toho asi 20cm dlhá rúrka v tvare kužeľa... mám to viac ako 30 rokov, už starí... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 3.11.2016
ano, tie som myslel... všimol som si ich už skôr. skúsim to aj ja, mám záhradu komplet od krtkov a aj hryzce asi, či hraboše :(sused zase dáva do dier sklenené fľaše a hryzce nemal a krtkov len občas... len neviem ako to je s daždovou vodou, či to... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 3.11.2016
p. Polehla tie flase otocene hore dnom napichnute na palici v zahrade maju aký zmysel? dakujem :)
Hecht 7100, 1.11.2016
dakujem  :) mne ta spotreba stale vrtala v hlave, ze kolko to asi zerie, uz v tom mam jasno :) ja som zahradu, ktoru oriem tiez len nedavno meral, mám 180 m2 ale bol som ticho, lebo p. Hlavatý tu písal minule, že cez 200m ručne ryľuje, tak som... celý příspěvek >
Pila táhne do strany, 1.11.2016
dosť vysoká spotreba líšt, keď vám vydrží na 3 reťaze. akú značku používate? odíde vždy koliesko, alebo aký je problém? lištu otáčajte pravidelne, raz pismenami normálne, potom hore nohami :)
Hecht 7100, 1.11.2016
dakujem, ma nenapadlo, ze taky parameter sa vôbec uvadza... mna len stale zaujimalo, ze kolko to asi zerie, lebo mam skusenosti len s jicin mf70 a tz4k a tieto nove stroje vobec nie... 
Hecht 7100, 31.10.2016
skúste aspoň približne. napr. na 500 m2 orania spotreba 5 litrov... alebo tak nejako, ma to zaujíma koľko tie stroje vlastne žerú... 
Hecht 7100, 31.10.2016
aku plochu oriete a akú to má spotrebu? 
Co je broskvoni, 30.10.2016
asi na vás zabudli :) aspoň čo viem ja, tak vápnom sa natiera kmeň preto, aby sa v lete neprehrieval tak, lebo v noci sa ochladí a rozdiel teplôt potom narúša kôru... v jeseni asi nie je vhodne natierať, lebo už sú v kôre škodci pripravení na... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika