|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez marhule, 17.11.2016 dôležité je položiť si otázku čo som dosiahol v živote ja a čo ten "dedko" prof. a či si predsa len nezaslúži rešpekt, lebo ja osobne mám veľkú úctu ku starším, lebo v podstate všetko čo tu je, je vďaka im.
cieľom vidií nebolo ukázať... celý příspěvek > |  | Rez marhule, 17.11.2016 Hlavne si treba uvedomiť, že tie videá sú nápomocné pre úplných amatérov, ktorí sa takto môžu veľa naučiť, sú za ne vďační a sú úplne zadarmo, čo si málokto uvedomuje. :)
|  |
|  | Nakládání masa - problém, 16.11.2016 tak, tak :) na prípravu 6 litrov 7,5% roztoku potrebujeme 450g soli a 5,55 litra vody :) |  | Rez marhule, 15.11.2016 myslím, že nie len ja ale aj ostatní budú vďační, keď tu dáte odkaz na rez stromov, ktorý realizujete vy. osobne uvítam jablone v prvých rokov, potom slivky omladzovací rez. ďakujem.
|  | Očko čerešne, 15.11.2016 ďakujem, budem zhánať niekde vhodne štepy, aj ked to bude asi problem a dam tam slivky. mám dve take mirabelky. pozriem sa na tu odrodu herman, ale este chcem katinku, ta by mohla byt dobra pre mna. |  | Očko čerešne, 15.11.2016 mám zase otázku (blbú). jadroviny sa roubuju na jadroviny, kostkoviny na kostkoviny. teda ked to dobre chapem, tak mozem slivku preroubovat ceresnou. cerešna sa može aj roubovať alebo sa len očkuje? ide mi o to, že mám slivku mirabelku, ktoru nechcem... celý příspěvek > |  | Starší jabloň, 14.11.2016 "keď sa zadarí... keď sa nezadarí" mohlo byť myslené aj tak aký je rok, počasie a pod. ja som sa napr. tento rok staral a bolo krupobitie, potom dlhotrvajúce dažde, teda úroda nič a tiež by som to ohodnotil, že sa nezadarilo :) len sa mu pekne... celý příspěvek > |  | Založení sadu v podhůří Šumavy - výběr odrůd, 12.11.2016 p. Hlavatý, budúci rok snáď nafotím aj vám pošlem na ochutnanie, ako chutí rubinola v 830 mnm, resp. ju hneď dám preč, lebo tuším že to bude zlé :D |  | Odolná pološvestka Tophit, 12.11.2016 dakujem :) tak to ja nepotrebujem, som dal pletivo okolo stromcekov, zajace ma naucili pred 2 rokmi :) ale flase na tyčkách proti krtkom už mám nainštalované. |  | Odolná pološvestka Tophit, 11.11.2016 p.Polehla, mám zase zákernú otázku. tie PET flase dole okolo kmena majú aku funkciu? dakujem. |  |
|  | Odolná pološvestka Tophit, 10.11.2016 p. Hlavatý, ďakujem :) ja som sa pýtal preto, lebo som dal preč štítky zo stromov po zakúpení (som jelito) a nevedel, či je nejaký súvis s listami a odrodou, lebo zimné sa mi neoplatia vôbec. už viem, že tie lísty tam sú, lebo ide o mladý stromček a... celý příspěvek > |  | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 9.11.2016 už keď je tu debata o orechoch, tak má zmysel sadiť orech do 830 mnm (približne) na slnečný svah, alebo radsej zemiaky a cesnak? :) |  | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 mne povedali, že ked sadim na jesen, tak po vysadbe nestrihat, lebo to zamzrne v okoli rezu a ze mam ostrihat az na jar.
|  | Odolná pološvestka Tophit, 8.11.2016 presne, mladý stromček a mladý výhonok, teda som spokojnejší :) moja ponuka stále platí, keď niekto bude chcieť knihu a kapitolu "ako sa to nerobí", tak nafotím a opíšem môj sad :D |  | Odolná pološvestka Tophit, 8.11.2016 Má vplyv opadávanie listov na zrelosť plodov u ovocných stromčekov? napr. či letná odroda príde skôr o listy ako zimná. pýtam sa preto, lebo mám jednu jabloň, tá ma zelené luxusné listy ešte teraz, aj ked už snežilo u nás a ráno sú mrazy a netuším čo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|