|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hecht 7100, 11.1.2017 pre 124.109: v prípade, že nedokážete rozoznať ako fungujú služby v zahraničí (predaj, servis) na rozdiel od nás, tak mi je vás úprimne ľúto ale nemám vám ako pomôcť. |  | Hecht 7100, 11.1.2017 predáva sa to "asi" len v bielorusku a píšu o tom, že je to nemecký výrobca, ktorý sa presadil na tom trhu, čo mi príde blbosť. v nemecku som nenašiel nič o tom, tak to vyzerá tak, že je to čínske, ale samozrejme sa môžem aj mýliť :) |  |
|  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 166.137: viem, že nemá. robil som si srandu. bývam na dedine, aj veľa snehu tu je, aj kopce ale myslím, že stroj vhodný na najťažšie práce, či najdrsnejšie podmienky, či ako to niekto tu pomenoval by som jednoducho nevyužil a radšej skromne, so... celý příspěvek > |  | Natírání kmenu vápnem, 10.1.2017 čo sa týka stromov pri ceste, tak tie sú väčšinou už staré a teda pre zajace neatraktívne a zrejme aj autá ich rušia pri kusaní. mne sa tak marí, že keď som bol decko, tak na stromoch pri ceste boli plastové chrániče proti okusu, ale kľudne sa môžem... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 105.167: máte pravdu, super že má vari uzávierku diferenciálu, to je super vec na snehu, alebo ľade alebo v prípade, že toho snehu je viac a nie je to "prašan", ktorý zmizne, keď si kychnete. |  | Hecht 7100, 10.1.2017 ja sa tiež pýtam na pôvod a výrobcu u vari pri jednoosých traktoroch a zatiaľ len viem, že sa to finalizuje v čr a tu aj keď miestni diskutéri disponujú zaujímavými informáciami, tak stále na toto nedali odpoveď (len znervozňejú), kde sa to teda... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 124.109: myslím, že je jasné, čo som tým chcel povedať a keď ste to nepochopili doteraz, tak je zbytočne dodatočne vysvetľovať. |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 174.138: áno máte pravdu a tam je pes zakopaný. že keď ten číňan ich dodáva do celého sveta, predpokladám, že počet predaných ks je obrovský, sú to trhy, kde sú zákazníci viac rozmaznaní, predajcovia sú viac fér voči zákazníkom a nepoužívajú... celý příspěvek > |  | Poškození broskvoní mrazem, 10.1.2017 ale tak ja viem, že svet odo mňa veľa nečaká, čo sa týka mojich úspechov s ovocnými stromami, tak preto ten úsmev. moje úspechy sa začnú v momente, keď na vetu: "pán Hlavatý, prosím Vás môžete mi napísať aké odrody jabloní, sliviek a hrušní, na akých... celý příspěvek > |  | Poškození broskvoní mrazem, 10.1.2017 usmievam sa, keď vás čítam. vo výške 830 mnm som plný optimizmu zasadil marhuľu, v zime tu máme bežne teploty -25 st. C, aj minulý týždeň boli. ja to teda na jar vykopem a zasadím jabloň radšej :D |  |
|  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 84.190: nedostane, na niektoré otázky sa tu neodpovedá. napr. keď ma zaujímalo aký pôvod skutočne majú jednoosé traktory :D |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 105.167: máte pravdu, tam najlepšie vynikne pri prezentačnom videu :) |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 105.167: máte pravdu, bez vari ani na krok :D akurát niekto tu minule písal, že vari je do najťažších podmienok a zrazu sú tu videá, kde sa dal hnoj odviesť na fúriku a na vlečke bolo toľko dreva, že to vyvoláva úsmev na tvári :) |  | Hecht 7100, 10.1.2017 zase som zvedavý. minule som čítal stránku vari a dnes hecht. vedeli ste, že hecht vyváža do 30 krajín sveta svoje výrobky? podľa mňa keby sú tie výrobky tak nekvalitné, tak by sa tam neuchytili, či? :) do koľkých krajín vyváža vari? |  | Hecht 7100, 10.1.2017 pre 84.190: ja som to video, kde dievča vezie hnoj alebo podstelku plnú slamy nechcel spomínať. baví ju to, teší sa z toho, ale skutočne sa to dalo odviesť na fúriku, bolo by to lacnejšie, rýchlejšie ale nebolo by to vari :) |  |
 |
|
|
|