|
Příspěvky uživatele - 111.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvetení hortenzií, 15.8.2014 Lído, vracím se k V.Fraisse - upřímně, ani se Vám nedivím, že o jejím odejití uvažujete. Ona je dost oblíbená, prodávaná v ČR - ale i podle mne to opravdu špička není. Mám ji poměrně dlouho, cca 6 (7) let. Jak jsem psala, konečně se mi... celý příspěvek > |  | Kvetení hortenzií, 15.8.2014 Stando, výše píši zemina, nikoliv chvojí.
Rozdíl mezi suchým a zmrzlým poznám, věřte mi.
Zmrzly. Dokonce mi vymrzla zcela H.m.Nigra (ta byla ale od začátku neduživá) + Selma.
Mj. - z 5 pěstovaných kultivarů dubolistých... celý příspěvek > |  |
|  | Kvetení hortenzií, 14.8.2014 ad namrzání H.macrophylla - není tomu tak, že by stačilo jen pouhé nahrnutí zeminy + listí. Pokud se nacházíte v nížině, jsou déletrvající mrazy, bez sněhu - je schopná i ochotná zmrznout k zemi i přes nastýlku. Vlastní zkušenost.
Nebo stačí... celý příspěvek > |  | Je toto phlox?, 14.8.2014 Jen pro doplnění - plnokvětý kultivar Phloxu paniculata existuje - jmenuje se Tiara.
Květa |  | Prodej slepiček před snáškou, 17.5.2014 Dobrý den, prosím poraďte mi, kdo prodává a zároveň i rozváží slepičky před snáškou v okolí Mnichova Hradiště. Vůbec nemůžu na internetu nic najít, jen moravský kraj atd. Díky všem. |  | Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 30.4.2014 Renato, moje reakce přichází pozdě..
Sazaník - OK
Leycesteria - měla jsem ji, rozdávala kamarádkám. Nežije již jediná. Jednalo se o zimy 2007 - 2012, vymrzly všechny. Jedna dokonce pěstovaná u Mělníka (Z7, teploučko).
Krásná leycesteria... celý příspěvek > |  | Úprava záhonu s jílovitou zeminou pro výsadbu, 30.4.2014 Nebudu se věnovat tomu jak připravit půdu, vše již bylo řečeno.
Nemáte ve výběru nijak půdně náročné rostliny (azalky diskutovány byly). Myrobalány a spiraey se používají (masově, ) při pouliční výsadbě. Tzn. vezměte si, za jakých... celý příspěvek > |  | Nakup trvaliek cez internet, 9.2.2014 rostliny si po netu objednávám z valné části.
jen tedy nikoliv od firem, které mi strkají do schránky Kuptesi/pučtesi.
|  | Nemoc nebo škůdce?, 9.2.2014 na obou hortenziích sice máte houbové onemocnění (zřejmě Cercospora hydrangeae), ale...
tato skvrnitost listů se objevuje v pozdnějším létě. K jejímu šíření přispívá ovlhčení listů, při suchu se šíření omezí samo. Proto zásah proti ní je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|