|
Příspěvky uživatele - 247.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 346xp dusi sa, 9.2.2017 Ono je to tak, ze pan 221.253 sa vás vtipne pýta, akym zposobom ste menil membranu, ked membrana sa meni na rozobratom karburatore, a vy ste napisal, ze karburator nebol rozobratý...
|  | Nůž žabka, 7.2.2017 Dobry den pane 180.87, s niektorymi Vašimi tvrdeniami mozno viaceri zahradkari nesuhlasia. A mozno ano... tak skusim pristupit na polohu, do ktorej to tak trochu manipulujete:
1.Brusnu napr.tycinku snad nikdo nepouziva iba na jednu žabku,... celý příspěvek > |  |
|  | Nůž žabka, 6.2.2017 Tycinkou by ste to asi dal, skutocne to ide. Ale nsmam na mysli "tycinky- hranolceky", akých sa domáha pan 104.243. Mam na mysli tycinky valcoveho resp. konickeho tvaru, ako som uz pisal vyssie. A diamantova ubera fest rychlo, az treba davat... celý příspěvek > |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 6.2.2017 Žial, v nasej džamahírii to povolia. Neviem ci zrovna iba 10cm pas, 1metrovy pas povolia resp. Už viackrat povolili...
Samozrejme takato levárna sa robi presne preto - vyšachovať suseda... hm. |  | Jak hluboko sázet cibuli?, 4.2.2017 Podla mojho laickeho nazoru maju pravdu aj pan Petr z H. aj pan Vysloužil. Sadime cibulky strojom cca 4-7cm hlboko, lebo tak ten stroj funguje. Ale poda rozrobime iba do max. cca 10-12cm, lebo tak hovorila babicka, ze cibula vraj nema... celý příspěvek > |  | Nůž žabka, 4.2.2017 Pane 147.46, snad netreba az tak konfrontacne, zrejme iba staci ČÍST S POROZUMĚNÍM. Napisal som:
"Zakladny tvarovy vybrus zabky sa da zbastlit aj stopkovymi brusnymi telieskami vo vrtacke. Ale je predpoklad, ze tymto sposobom to väčšinou... celý příspěvek > |  | Nůž žabka, 4.2.2017 Rozne.
Napr. konickymi diamantoovymi brusnymi nastrojmi napr. znacky DMT. Alebo nahrubo aj podobnymi lacnejsimi z Lidlu a potom dobrusit tycinkovymi bruskami o zrnitosti cca 800 az 1000. Alebo tvarovymi brusnymi kamenmi, v nudzi aj... celý příspěvek > |  | Nůž žabka, 3.2.2017 ANO.
Zaobleny brusok je dobra volba. Napr. tiez vyrobca Lansky ich ma v ponuke. Ale da sa aj inak. |  |
 |
|
|
|