|
Podzimní termín výsadby broskvoní, 6.1.2017 jj. Samozrejme - cely stromcek je uviazany k zeleznemu kolu, inak by ho asi zlomilo. Samozrejme - rad by som si sadil broskyne na jar - idealne az niekedy v polovici/zaciatkom aprila, ked uz je prehriata poda a zima uz je nenvartne prec. Lenze v tom... celý příspěvek > |
 |
Podzimní termín výsadby broskvoní, 6.1.2017 Vzhladom na sucasny priebeh pocasia som sa rozhodol vyskusat obalenie na jesen vysadenej broskyne Favorita Morettini 3/GF677. Predpokladam totiz, ze v zone, kde ma stromcek korene je poda vacsinou zamrznuta, takze si nema ako natiahnut vodu. Bol... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Elektricky zahradny rosic, 4.1.2017 Chemickou ochranou nie som posadnuty, ale vyuzivam pripravky biologickej ochrany, ktore vyzaduju pravidelne aplikacie v rozmedzi 7-10 dni. Zahradu tiez nemam malu, povedzme 10 arov, ale je to dlhy pozemok, kolmo na ktory su dalsi susedia - 10... celý příspěvek > |
 |
Elektricky zahradny rosic, 3.1.2017 Pre 14.170 - zrejme mate na mysli zrejme elektricky postrekovac, nie rosic. Mylim sa? |
 |
Elektricky zahradny rosic, 3.1.2017 Idem si kupit rosic na aplikaciu postrekov a tak mi pri rozmyslani o vhodnom type napadla mozno kacirska myslienka - musi byt motorovy? Bude totiz pouzivany na zahrade, kde mam dostatocne husto rozmiestnene zasuvky 230V a tak by pouzitie elektrickej... celý příspěvek > |
 |
Rez marhule, 18.11.2016 To nebola reakcia len na tieto 2 konkretne videa, ale celkovo vsetky s nim natacane. Vravite, ze podla Vas tie moje vytky su nepodstatne z hladiska ciela daneho videa. Ja osobne si to nemyslim, kvalita musi ist vzdy do detailov. Navyse toto su... celý příspěvek > |
 |
Rez marhule, 17.11.2016 Respekt voci danej osobe a jeho zivotnym vysledkom sa nevylucuje s konstruktivnou kritikou. Je treba si vediet priznat, ze uz na to nemam, nestacim, neviem to robit tak kvalitne, ako by bolo treba. Je to o zodpovednosti voci studentom, posluchacom. |
 |
Rez marhule, 17.11.2016 Pri vsetkej ucte k celozivotnemu dielu prof. Hricovskeho - tie videa s nim su podla mna velmi nestastne a miestami ma dost vytacaju. Maju to byt akoze rady hlavne pre uplne neznalych, ale robia im akurat tak medvediu sluzbu. Naucia ich strihat uplne... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac alebo rosic, 12.11.2016 Dakujem za reakciu. Je mi jasne, ze koncentraciu si pripravujem sam. Islo mi hlavne o to, ze sused tvrdi, ze pri praci s rosicom sa minie vyrazne menej vody, teda treba adekvatne zvysit koncentraciu, aby sa na jednotku plochy dostalo stanovene... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac alebo rosic, 12.11.2016 A este by ma zaujimalo, nakolko sa treba obavat dlhodobeho vplyvu vibracii motora na zdravie a ci je pripadne kvoli tomu lepsie uprednostnit nejaky model. |
 |
|
 |
Postrekovac alebo rosic, 12.11.2016 Precital som prakticky vsetky prispevky o vybere postrekovaca/rosica na tomto fore, no nenasiel som odpovede na moj problem, preto by som chcel poprosit o radu. Mam cca 30ks jabloni v tvare stihleho vretena, cca 3,5 m vysoke, vedene ako vo... celý příspěvek > |
 |
Obalovač bez chemie, 11.11.2016 Z vlastnej skusenosti - dost dobre ucinny je Madex, pripadne v kombinacii s Biobitom. |
 |
Clingy, 22.10.2016 V skolke Ďuračka ponukaju broskynu Babygold, ani na priamu otazku mi ale nevedeli povedať, ake to je čislo - ci Babygold 5, 7,8.. Neviete ktory z tych Babygoldov je v nasich krajoch najviac rozsireny, takze sa unho to cislo povedzme mozno... celý příspěvek > |
 |
Rybíz a maliny, 10.9.2016 maliny 1 krat rodiace v takej polohe ako mate - je podla mna nerozumne. Zvycajne pri tom teple rychlo prezru a mate ich sotva pocas par tyzdnov v roku. Mne sa najlepsie osvedcila Polka - uroda na tohtorocnych vyhonoch nasleduje prakticky okamzite ako... celý příspěvek > |
 |
Co Vaše réva 2016, 28.8.2016 No ja by som testoval rozhodne dlhsiu dobu. Robil som si na jar sadenice odrody Ustojcivyj Dokucaevoj, vyhony maju tak meter, ale listy maju uz len na zalistkoch. Vsetko pozrala plesen, lebo pri zemi je viac vlhko, hoci tam nie je ziadna burina a su... celý příspěvek > |
 |