Příspěvky uživatele - 208.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký vysadit strom pro odstínění japonských javorů?, 4.5.2018
Zkuste se podívat na dřezovec trojtrnný - Sunburst. Mám ho doma na celodenním slunci bez problémů, nedorůstá extrémní výšky, je spíše rozkladitý. Zjara má krásně svítivou žlutou barvu a myslím, že by pěkně ladil s podsazenými tmavými javůrky.
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018
No ale ta cena biobizz je dost vysoko. Já používám Florcom výsevní substrát a Gramoflor univerzální pro pěstování. Jednou jsem si spálil sazenice reziduy pesticidů v supr-čupr zemině od Agra a nemíním to opakovat.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 22.12.2017
Já to s tím zasypáváním vidím dost bledě - omezíte intenzitu světla (nebo budete muset intenzivně přisvětlovat). Na jednu stranu honíte každý lux a na druhou stranu utopíte sazenici v kelímku.
Usychání listů u cykasu, 24.8.2017
I to může být příliš často. Já ho zalévám jednou za týden, pokud ho mám doma. Přes léto mu ale vyhovuje letnění na plném slunci - mám ho na terase, kterou sluníčko rozpaluje na strašné teploty. Vše je odpoledne zdechlé kromě cykasu. Naopak mu tam... celý příspěvek >
Pomozu velmi neskore kultivary jahod, proti zniceniu jarnym mrazom?, 16.8.2017
Mám od podzimu nové Malwiny a kvetly opravdu výrazně později (Elsanty a Honeyoe mi namrzly). Zkuste ještě popřemýšlet o stáleplodících - mám Evie 2 a jsem spokojený, každý den sklízím pár plodů již od červena.
Molice na rajčatech, 21.7.2017
Vloni se mi dařilo držet je na snesitelné úrovni postřikem oleje s vodou. Letos jsem zakoupil encarsia formosa od biocontu. Zatím čekám na výsledky.
Maliny, 11.7.2017
Vloni jsem na tom byl obdobně. Letos jsme nainstalovali pítko (pro ptáky, ale vosy a včela tam létají taky). Na malinách je klid, jen nějaké ploštice. Ale vosy nahryzávají jablka. Tak nevím, jestli to pomohlo nebo to je jen náhoda.
Schnoucí květy papriček Habanero, 4.7.2017
U mladých rostlin je to navíc celkem normální, že první květy shazují. Měly by se dokonce vyštipovat, aby rostlina nejprve zesílila. Zdůrazňuji ale u mladých, nikde neuvádíte, jak jsou rostliny velké.
Zapuštění a položení sazenic paprik, 22.6.2017
Taky už dlouho hledám ideální způsoby vyvazování. Mám pár spirál, ale spokojený s nimi extra nejsem. Postupně se zase vracím ke kolíkům a holt 2x za sezonu papriky ručně vyvázet.
Poznávačka trvalky, 15.6.2017
Já ho mám od tchýně. Bohužel je to celkem nerost, vloni nový měl 3 výhony, letos jich tam je 5-6. Nabídl bych vám odkopek, ale až tak za rok.
Spirála na rajčata a okurky, 15.6.2017
Několik spirál na papriky mám, ale moc je nedoporučuji. Musíte do nich vrcholky paprik strkat, jinak nefungují. A jsou poměrně úzké, rostlina je uvnitř hodně namačkaná.  Na druhou stranu vyvazování provázkem ke kolíkům je taky opruz, asi... celý příspěvek >
Poznávačka trvalky, 14.6.2017
Já jsem se na stejnou rostlinu již také ptal (pan Josef ji správně určil) a mám ji z Nového Města na Moravě - asi tam je nějaká líheň :) Letos mi při dubnových mrazech zmrzly květy, tak jsem se jimi moc nepotěšil.
Puchrovitost 2017, 14.6.2017
Já mám letos poprvé puchrovitost na Amers. Jedná se o asi 10 plodů, ale protože mi mráz vše spílil, tak jde o 20% potenciální úrody :)
Co je to za rostlinu?, 26.5.2017
Já bych tipnul svazenku.
Papriky předpěstované pod umělým osvětlením - adaptace?, 28.3.2017
Začít postupně letnit. To znamená počkat na podmračený den, případně je vytáhnout na hodinku až v podvečer. Jo a pozor na vítr - leto jsem si takhle nechal potrhat sazenice chilli.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika