Příspěvky uživatele - 11.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelená renklóda?, 21.8.2018
Já myslím, že na fotce zelená renklóda není. I ve zralosti tam jsopu zelené tóny, a hlavně dužina je sladká, alůe zelená. Síš mi to připomíná skupinu žlutoplodých rynglí či slív - Oulinská, Ontario, Wazonova, Washington, které se navzájem od sebe... celý příspěvek >
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 21.8.2018
Taky je otázkou, nakolik ekologická je výroba biouhlu v domácích podmínkách. Jestli podobně jako výroba dřevěného uhlí (a co je to jiného), tak potěš.
Gisela 5, 14.12.2017
To, co píše pan afer, je zajímavé a pravdivé. Myslím tím zmínku o tom, že není dobré na semenáč dávat brzdící vložku M9. Extrémní rozdíly ve vzrůstnosti vedou k horším srůstům, tvorbě návalů na kmínku i riziku rakovinných ran.  Roli hraje i... celý příspěvek >
Uchovani roubu v lednicce, 24.1.2017
Když mrzne, tak si vemte čepici. Rouby můžete klidně odebírat, jen je neberte do holé ruky.
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 19.11.2013
Tak už chápu co znamená když husqvarna říká že pila byla vyvinuta ve spolupráci s profesionály, to se nejdřív vyrobí zmetek a pustí se do světa, no a podle toho jak dřevaři nadávají se to doladˇuje.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika