|
Příspěvky uživatele - 39.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se starat o cypřišek leylandův?, 8.7.2015 to je uzasne. Nemuzete sem dat fotku jak vypada plot? dekuji Lenka |  | Slimaci oziraji vsechno listi na vysazenych ovocnych stromech, 22.5.2015 Naskočil jsem na reklamu a zakoupil Slimex (granule odolné dešti). Za 3 dny není po slimácích ani památky (uloveno asi 15 ks). Netvrdím. že mám vyhráno, jenom přidávám zkušenost. Sypal jsem do jejich vylézacích rajónů. I. |  |
|  | Host na zahradě? Potkan?, 10.5.2015 Sledujte hovínka, měla by někde být. Potkaní má na konci zahnutý ocásek. I. |  | Ochrana hroznů proti ptákům, 8.4.2015 Fakt pěkný!!! Hlásím se na vinobraní.
Já to řeším tak, že v době dozrávání posedávám poblíž vinohrádku a když přiletí žrouti volám: kšá potvory.Někdy i vstanu a tlesknu. Je to zadarmo a čas mě netrápí. I. |  | IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 6.4.2015 Mohl byste, prosím, uvést název nebo katalogové číslo armatury. Děkuji. I. |  | Teplota v skleniku, 4.4.2015 Nic ve zlém, to máte skleník nebo hangár? Přede mnou je správný dotaz, 1000 l, předpokládejme ve 2l lahvích, to je kus místa. A mimo to už tam máte hafo vysazeno, kde?
Mám skleníček 2.5 x 3,6 m. Mám tam minimaxový teploměr, netopím, nic s tím... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2015 Bacha na to, to oni dělají, když cítí, že přijde megamráz!, aby se zazimovaly. |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 7.3.2015 Manželka zahlédla v televizi pořad o biovinaři. Údajně pět let révu běžně řezal, ale nestříkal. Po pěti letech si réva vytvořila imunitní systém proti chorobám a opět nestříká. Jak jsem koupil, tak prodávám. Ale možná pořad také někdo viděl. |  |
 |
|
|
|