Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakládání masa - problém, 17.11.2016
Tak 45dkg je to samé.
Nahořklá slivovice, 15.11.2016
U nás, se kvas dovezený do palírny váží.Po zvážení se leje do nádrže.Takže mě nezajímá jak cedit pecky, jak to budou dělat, s jakým zákazníkem dalším mě spojí, když mám jenom 150kg kvasu.Pokud vidí že jsem doma pecky odstranil, tak mi ma ně neudělají... celý příspěvek >
Je to sadbový česnek?, 9.11.2016
A vy jste pana Kozáka viděla, nebo jste s ním mluvila, že to tady dál roztrubujete?Kolik je takových lidí aby trpělivě odpovídali na každou otázku?Ten nezpokojený to ještě ani snad nezasázel a už ví co mu z toho příští rok vyleze.Nikdo ho nenutil aby... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 8.11.2016
Viděl jste někdy 20ku mašinku?Četl jste pozorně co jsem psal?Dělal jsem s tím i s tím. Tři ruce potřebujete i u lisu, odebírat musíte jak u mašinky tak u lisu.No když jste šikovný tak asi ne.Všechno je otázka názoru na věc.Jak vidíte a čtete tak... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 8.11.2016
Měl jsem tu možonost, dělat klobásy jak s narážečkou, kterou si můj řezník vždycky někde zapoměl (vážila 40kg) a já ji sháněl jednou u Zbraslavi, jindy u Brandejsa, tak z mašinkou č 20.Nevím co se pořád řeší?Jednomu to mele aniž by tam byl nůž a... celý příspěvek >
Jak loupat ořechy, 4.11.2016
Kupte si louskáček.Konický louskáček teskomapresto.Důležité je to konický, ne značka.Takové ty kovové co vypadají jako kleště na povolování potrubí, tak tam jde o ruce a skořápky jsou i na lustru.
Rozehřátí klobás, 1.11.2016
Není jednodušší horkovzdušná trouba.Jednodušší je horká udírna jak píše Ivap 243 114 1.11. v 10.49 h. Je pravda že jestli má někdo náhon 2m (nevím proč), tak by to mohlo být pomalejší.Nikdy jsem s tím neměl problem.Přece během pár minut tam udělám... celý příspěvek >
Česnek 2015, 29.10.2016
Občas prohodím slovo na trhu s pánem který sází několik hektarů.I tuto otázku jsem mu dal.On to prostě nestihne.Ale pořád platí, že půda by měla být studená a to do všech svatých nebude.Ledaže by u vás by byl svátek zesnulých posunut.Dál platí že čím... celý příspěvek >
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 15.10.2016
Já potřebuju stabilizovat čístý benzin hlavně do HondaGSV takže u mě flaštička vedle.Jinak se přiznám, že jsem si myslel, že ten stabilizátor v oleji má za úkol dělat směs i po roce čerstvou.Prostě ten pán co tu psal že tam klidně leje i směs... celý příspěvek >
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 15.10.2016
Nepotřebuju stabilizovat olej. Kupuji 5L benzinu a ten stabilizuji. Hlavně pro motor Honda GSV, pro sekačku, vertikutátor.Z toho si pak míchám směs pro pilu, křovinořez.Vždy do 1,5l pet tj. 3cl oleje.Půl litru mi namíchá i naše malá Janička, když jí... celý příspěvek >
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016
Tak jsem si to pročetl.Já si myslím že čerstvá směs není přece o tom, že jsem si dojel pro čerstvý benzín.Ten si koupím do 5 L nádoby a mám ho třeba přes zimu(zbytek)Do něj jsem dal stabilizátor.Směs si míchám čerstvou třeba po litru když do... celý příspěvek >
Topení dřevem z palet, 13.10.2016
Topit paletama není žádná sláva.Většinou to dělají lidi, kteří nemusejí být zlí, ale jak to nazvat, mají nějak pomotaný žebříček hodnot.Místo aby vzali 10 tisíc a koupili 7kubíků dřeva, už ho dát jen do kamen, tak votravujou věčnost s maflem,... celý příspěvek >
Problém se zelím, 5.10.2016
Dávám po celé ploše igelit/folii.Potom se dá dát do pytlíku voda zagumičkovaným otvorem nahoru.Voda v něm to krásně zatíží.
Nejtěžší rajče, 28.9.2016 Obsahuje fotku
Tady je další.Omlovám se za polohu obrázku.
Nejtěžší rajče, 28.9.2016 Obsahuje fotku
Tady je přes 1 kg
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika