|
Plnicka klobas, 15.12.2016  Dobrá zpráva.Taky by se dalo napsat že když mlýnek sám nebere, tak z něj nic neleze a tedy nic nemělní.Aby z něj něco lezlo, tak mu to každý musí ke šneku přistrkovat.Tak to prostě je.Mozaika?Nebudu řešit.Nevěřím.Na dnes prodáváné narážečky tedy... celý příspěvek > |
 |
Plnicka klobas, 14.12.2016 Tak nikdo netvrdí, že si mlýnek vtahuje sám hmotu.Já měl k dispozici litinovou narážku která vážila 30kg, sotva se vešla do MBčka a žádný ventilek neměla.Vešlo se tam půl štočku a co tam řezník nacpal se vzduchem ,tak se muselo sekat do střeva... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plnicka klobas, 14.12.2016 Tu informaci že se mění mozajka mám od vás a teď napíšete, že se to těžko dokazuje a že změnu mozajky pozorovat nejde.Tak že si škrtám.Další problem, když jsem narážel klobásy narážkou byl, že řezník točil a já jednou rukou odebíral a druhou v... celý příspěvek > |
 |
Plnicka klobas, 14.12.2016 Věřím vám, co napíšete má hlavu i patu.Teď jem podle vás nasolil maso nástřikem 24%, 3 dny leželo pak 50min 79st ve vodě a je to dobré.Přesně slané.Protože mám 20 mlýn a kdo se ptá možná se dozví, tak by mě zajímalo, jaké číslo mlýnku... celý příspěvek > |
 |
Kosa, 13.12.2016 Nikdo nikoho nechěl otrávit.Musíte si uvědomit, že když si pamatuju na nějakou věc která mě nějak zaujala(u vás ten profík který za sec/ m2) a já na ně koukám u té obce denně a porovnám co je možné a co není, tak je taky možné že jste se někoho mohl... celý příspěvek > |
 |
Kosa, 13.12.2016 Pamatuji si na tu debatu, dala by se asi dohledat, ale možná tu už není.Mám docela dojem, že jsem se chytil i s Petrem z H.,když popisoval jak někdo poseká 1000m2 křovinákem za pár minut.Ten se teď bude ptát co je rychlejší jestli rotačka nebo... celý příspěvek > |
 |
Hecht 7100, 13.12.2016 Vy se tu budete tak dlouho hádat, až to všechno vymažou.Je tu napsáno Hecht 7100.Co sem kdo plete Vari a jak se sním zatáčí jednou rukou.Jeden tvrdí že to jde, druhý že to nejde.Protože Vari mám, tak rozumím oběma.Lehce tlačit a kleče si to odlehčení... celý příspěvek > |
 |
Kosa, 12.12.2016 Hrát si na všeznalce nechci, ale za těch 50 let co si kosu klepu, tak jsem taky nabyl nějakou zkušenost a taky jsem něco mohl odkoukat.Když jsem byl před školák a pak i starší, tak můj děda klepal nosem kladiva.Ono vlastně ani plosku nemělo.Když jem... celý příspěvek > |
 |
Jesenno - zimné práce, 4.12.2016 Já to vysávám rotační sekačkou.Ta je snad 100x rychlejší.Ještě u toho poseká, doseká zakrátí, zarovná,listí podrtí.Z koše do kolečka a na kompost.Ořech.listí na kompostárnu do polí.
Pak jsem si oblíbil hrábě na listí.Nikdy jsme je neměli a vše jsme... celý příspěvek > |
 |
Pákové nůžky, 4.12.2016 To se nedá takto posuzovat.V rukách by měl mít člověk něco jako momentový klíč.Když cítí dostatatečný tlak a bere ho jako maximální, tak by měl přestat a pootočit nůžky.Nespoléhat, že nůžky jsou do prům.50mm a zničit je.Každé dřevo je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Takto to nepište, kdo je geroj a kdo není.Máte dobrý názor na to kdo je velkopěstitel, kdo pro koho dělá, protože já to vidím podobně.Není vám, nebo chceteli nám to nic platné, protože není vůle.Česnek sázíme co nejpozději, protože jsou u nás pro to... celý příspěvek > |
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 25.11.2016 Tak to máte podobně jako paní Veselka.Proto já jim jména zásadně nedávám, porážku beru jako příjemnou činnost.Ubyde práce, králíky jsem dochoval ve zdraví nikdo mi je neukradl.Někdo doporučuje nemáčet, někdo máčí.Chce to nějakou střední cestu.A jak... celý příspěvek > |
 |
Osvetlenie variny, 24.11.2016 Nemůže si tam dát světel víc.Nemůže si tam dát maják oranžové barvy.Vlastně může všechno když ná dost peněz.
Požadavky technických předpisů stanovují, že každý světlomet musí být nesmazatelně a čitelně označen homologační značkou a doplňkovými... celý příspěvek > |
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 23.11.2016 Já vám to podám trochu jinak.Kdyby jste měla králíka od nás, tak by taky neměl hlavu krvavou, protože za prvé by jí tam neměl a za druné ho do ní netlučem.Jenom podřezáváme.Jestli máte opravdu strach, že náš králík trpí, když ho nebijeme za uši a váš... celý příspěvek > |
 |
První klobásky, 22.11.2016 Máte pravdu pane doktore.Když tam dám trochu pragandy, tak vím proč jí tam dávám.Nebudu tady kňučet, když vím že moje vnoučata krmí dětskou šunkou a jinou po celý rok.Tam asi taky bude.Po klobásách vyuzených studeným kouřem jsem tak toužil, že jsem... celý příspěvek > |
 |