|
Příspěvky uživatele - 204.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní vířivka svépomocí, 26.10.2017 Já můžu nějaké zkušenosti připojit, není to snad že bych něčemu věřil, nebo nevěřil, ale prošel jsem si tím a mám osobní zkušenost ta platí nejvíc, takže co fungovalo mě: Vířivku jsem začal stavět místo zahradního rybníčku, právě proto, že jsem... celý příspěvek > |  | Oleandr, 13.1.2017 To jistě, ale jako u kažné volně vysazené rostliny je růst a prosperita oproti pěstování v květináči enormní |  |
|  | Oleandr, 12.1.2017 Rrostlina se nachází na Mělnicku, zimní ochrana je při teplotách nižších než -6 st. (pokud se jedná o celodení mráz) Konstrukce z latí a geotextilie. Letošní největší mráz byl 11.1. -15 st |  | Oleandr, 11.1.2017 výsadba samozřejmě, omluva za písařskou chybu :-) |  | Oleandr, 11.1.2017  volná výsatba oleandru |  | Oleandr, 11.1.2017 Ideální je oleandr zasadit do země, pkud k tomu jsou jen trochu vhodné podmínky jako lokalita, expozice světových stran atd. Pak zjistíte že oleandr je velmi nenáročná až plevelná roslina, jako všude ve středozemí. |  |
|
|
|