Příspěvky uživatele - 204.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní vířivka svépomocí, 26.10.2017
Já můžu nějaké zkušenosti připojit, není to snad že bych něčemu věřil, nebo nevěřil,  ale prošel jsem si tím a mám osobní zkušenost ta platí nejvíc, takže co fungovalo mě: Vířivku jsem začal stavět místo zahradního rybníčku, právě proto, že jsem... celý příspěvek >
Oleandr, 13.1.2017
To jistě, ale jako u kažné volně vysazené rostliny je růst a prosperita oproti pěstování v květináči enormní
Oleandr, 12.1.2017
Rrostlina se nachází na Mělnicku, zimní ochrana je při teplotách nižších než -6 st. (pokud se jedná o celodení mráz) Konstrukce z latí a geotextilie. Letošní největší mráz byl 11.1. -15 st
Oleandr, 11.1.2017
výsadba samozřejmě, omluva za písařskou chybu :-)
Oleandr, 11.1.2017 Obsahuje fotku
volná výsatba oleandru
Oleandr, 11.1.2017
Ideální je oleandr zasadit do země, pkud k tomu jsou jen trochu vhodné podmínky jako lokalita, expozice světových stran atd. Pak zjistíte že oleandr je velmi nenáročná až plevelná roslina, jako všude ve středozemí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika