|
Semenáčom hnednú listy, 13.3.2017 aj ja som si to myslel ale preliate nie sú. no nič uvidím či to bude psotupvať Ďalej. zatiaľ je to na troch |
 |
Semenáčom hnednú listy, 13.3.2017 Zasadil som ich asi pred dvoma mesiacmi z jadierka a chcem ich vysadiť vonku ale až keď bude teplejšie. Takze sú asi iba 2 mesiace staré maju asi 15 cm výšku. Nemám ich v kvetináči 3 roky takže vaša odpoveď asi nebude správna.. |
 |
|
 |
Semenáčom hnednú listy, 12.3.2017  * opravený text
Zasadil som si jadierka jabloní. Už mám pekné stromčeky, ale niektorým kusom začali hnednúť a stáčať sa listy. Čo sa im stalo? Všetky sú OK iba asi 3 z 15 kusov sa to stalo. |
 |
Semenáčom hnednú listy, 12.3.2017  Zasadil som si jadierka jabloní. Už má mpekné stromčeky, ale niektorým kusom začali hnednúť a stáčať sa lsity. Čo im stalo. Všetko sú OK iba asi 3 z 15 sa to stalo. |
 |
Pecky, 24.2.2017 Děkuji za rady. A za jakou dobu začnou klíčit? Bude to do týdne nebo i měsíc?
|
 |
Pecky, 24.2.2017 už jsem je rozlousknul. jádra jsou zdravé, ale klíček nemají. mám je dát do hlíny, vlhkého písku nebo jej ještě dát do lednice? |
 |
Pecky, 24.2.2017 teď jsem si s pod stromů sklidil pecky švestek, špendlíků, myrabelek apod. přes zimu se určitě stratifikovali, když je dám nyní do květináčů a do tepla tak začnou růst? |
 |
Aké veľké vyrastú?, 23.2.2017  Zasadil som si jadierka jabloní a hrušiek. Teraz už mám asi 10 cm vysoké stromčeky. Aké veľké vyrastú do konca tejto sezóny 2017? Aspoň na metrovú výšku to dotiahnu? |
 |
Čerešňa vtáčia - Alkavo, 20.2.2017 dlho som hľadal ovocnú škôlku, ktorá by ponúkala čerešne naštepené na vtáčnici. jednu sa mi podarilo nájsť. čerešne som si objednal prišli mi, ale na štítku je napísané,,čerešňa vtáčia - alkavo''. čo to je. je to klasická vtáčnica len tomu... celý příspěvek > |
 |
Myrobalán, 16.2.2017 chcem si zasadiť myrobalán z kôstky, pretože nikde ho nemôžem zohnať už predpestovaný. ako dlho trvá stratifikácia kým mi kôstka začne rásť? |
 |
|
 |
Dendrosan steparsky vosk, 14.2.2017 ja tiež používam tento vosk pri rôznych druhoch štepenia a tiež mi zatečie niekde ale pokiaľ sú rezné rany pevne spojené tak sa tam vosk nedostane a nemal by byť problem. aspoň ja som nikdy nemal |
 |
Roubovat už peckoviny za kůru?, 5.2.2017 má niekto skúsenosti zo štepením do rázštepu? aká je ujateľnosť sliviek? |
 |
Dá sa dvojročný semenáč štepiť/očkovať?, 30.1.2017 Ďakujem za odpoveď |
 |
Dá sa dvojročný semenáč štepiť/očkovať?, 30.1.2017 Tie moje maju v krčku kmeň v priemere len 5 až 6 mm hrubý. |
 |
Dá sa dvojročný semenáč štepiť/očkovať?, 29.1.2017 tak že či je kmeň už dostatočne silný na to aby sa štep/očko ujal |
 |