Příspěvky uživatele - 105.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015
A já kouknu na filtr a von je tam i předfiltr.
11107: Neustále máte cosi proti možnosti, na kterou chtěl odkaz SfK. Starší nové kleče jsou lepší než staré z 2T. Samo sebou jsem viděl a slyšel XP 200 a co s tím. Je jako lepší slyšet motor, aby byl lepší než jiný? S barvou motoru jste si cosi... celý příspěvek >
11107: Nutíte mě dělat jim reklamu. S klečemi za 16900 na malou mechanizaci Vari. Popis: Motorová jednotka HONDA GSV 190 - kleče special. Doprava a olej zdarma. Nejvýkonnější čtyřtaktní motorová jednotka určená k pohonu širokého sortimentu produktů... celý příspěvek >
SfK: V odkazu je přímo uvedeno k čemu ten motor má být určený. Napadá Vás mimo jednoosé malotraktory a jejich přísl ještě něco s odstředivou spojkou?
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015
Záleží na konstrukci motoru. Na klice mohou být ložiska, pouzdra, ložisko a pouzdro. V provozu zahrádkáře je každá konstrukce na dlouhou dobu a původní majitel prodá malotraktor dalšímu s dobrým motorem celou sestavu. O ložiscích jsem téměř nepsal,... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015
SfK : GSV 190 v ceně pod 16000Kč, motor má výbavu na malotraktor se setrvačníkem, odstředivou spojkou a přírubou, regulace otáček od obsluhy. Nemá řídítka, je možnost použít původní i ze starého motoru 2T.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 31.3.2015
Ve Vašich názorech se vyskytly poznámky o lžích, podvodnících, všechno jen Vaše 11107 názory. Při trošce vnímání psaného textu zjistíte, že rozporuji jen Váš pokus a nepřesné rádoby názory na spotřebu motorů. Kopii motoru Honda nevidím, jako špatně,... celý příspěvek >
Nemůžete objektivně diskutovat..., nechte tu slámu být. Stačí si porovnat specifické spotřeby a máte jasno. U traktorů velmi důležitý údaj. Jinak by se za hodinu provozu těžko porovnával 50 kW a třeba 70 kW motor.
PP, SfK a někteří další v tom vidí dohadování. Zřejmě byste se spokojili s " pokusem" XP 200 a GCV, že při jízdě do kopce vytáhly vozík do stejného kopce, než proklouzla spojka. Zavěr pokusu je zavádějící. O nic jiného mě nejde. Pro mě bude závěr... celý příspěvek >
Údaj o spotřebě za hodinu provozu je u podobných 4T použitelný při shodných výkonech motorů. V případě, že jeden motor - Honda má nižší specifickou spotřebu na kWh, než jiný motor XP je spotřeba v litrech za hodinu nepřesný srovnávací parametr.
Právě že jste nevěděl a ještě nemlčel. Hondy si snad dokážete najít. Rozdíly jsou jak proti návodu Vari, v tomto odkazu je 420 g/kWh, což je téměř 100 g/kWh. O ložiska nejde, ta ocení je komunální použití těchto motorů. Zahrádkář neodrovná za 20 let... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 29.3.2015
Definici GO jsem zmínil. Dílčí oprava se nebude jmenovat GO jen proto, že nemusely být vyměněny, opraveny všechny hlavní skupiny motoru, neboť servisní technik vyhodnotí, že v tom a v tom případě není oprava nutná. GO doslova znamená výměnu všech... celý příspěvek >
Závady, které jste viděl nejsou způsobeny kvalitou motorů, na nich se vyznamenaly obsluhy. Rozvodový řemen praskne po zablokování ventilu, ventil se zablokuje nedostatkem mazání. GO byly zmíněny, jako výhoda 2T, ta stejná možnost je u 4T, výhodnost... celý příspěvek >
Ještě jednou. Motor, který je konstruovaný pro GO a s GO se počítá pístními sadami výbrusů je i snadněji opravitelný. U motoru, kde se s GO nepočítá je z důvodu závady jedné skupiny nutné vyměnit a opravit více skupin. Příklad již zmíněná oprava... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 28.3.2015
Generálka je u zmíněných 4T možná. Zda tuto možnost majitel využije není důležité. Opravitelnost 4T je možná, jako u 2T a někdo vyzdvihoval několik GO u 2T a zapoměl, že kvalitní 4T GO nepotřebuje a zaplatí se, že potom je jistota koupit nový motor.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika