Příspěvky uživatele - 230.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace rostliny II, 8.1.2017
Myslím, že je to Ludisia, "tak trochu jiná orchidej". Josef.
Stihl MS 230 pri pileni straca vykon a vypina sa, 19.6.2014
Zdravím FO, samozřejmě mě je toto jasné, jen se snažím anonyma donutit přemýšlet. Pokud mi ukáže kroužek po vyříhání jak ho ohne, tak se mu hluboce omluvím. Ještě se znovu zeptám na to"případné zahlcování bloku". Standa.
Který motor zvolit?, 19.6.2014
Ještě přidám další možnost. Využít delší hřídele a místo nátrubku nasadit dálší řemenici pro nezávislý pohon čehosi. Standa.
Který motor zvolit?, 19.6.2014
Zdravím Stando, ještě se zmíním o Tvém vyřešení problému delší hřídele. Já osobně bych toto podložkami nikdy neřešil, protože ctím poctivé řemeslo, natož abych to někomu radil. Vyrobit patřičný nátrubek případně s vloženým čípkem proti vypadnutí pera... celý příspěvek >
Který motor zvolit?, 19.6.2014
Zdravím, stále dokola se zde probírá náchylnost Hond na kvalitu benzínu. Tento motor není o nic víc hálkivější na dnešní benzíny než všechny ostatní motory. Tento motor potřebuje kvalitní filtraci vzduchu a pokud jí nedoržíte, tak potom může nastat... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika