|
Příspěvky uživatele - 119.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bez černý, 28.3.2008 Děkuji všem.
Nechám ho tedy tam kde je a budu a budu ho řezat a řezat... |  | Bez černý, 27.3.2008 Dobrý den!
Jak jsem již psala, miluju bylinky. Z tohoto důvodu chci na zahradě zachovat i bezinkový keř, který zde takových dobrých 10 let roste pod smrkem.
Má někdo zkušenosti s pěstováním bezinky? Nerozrůstá se i do okolí? Musí se stříhat,... celý příspěvek > |  |
|  | Brutnák, 26.3.2008  Dobrý den!
Jsem velký fanda do bylinek. Co jde, to si sama vypěstuji, ostatní nasbírám, usuším a pak rápím v zimě celou rodinu bylinkovými čaji při každém zkašlání.
Pěstuji také léta brutnák, který mě uchvátil svými modrými kvítky. Na podzim se sám... celý příspěvek > |  | Merunka kvete, 26.3.2008 Chystám se také letos zasadit novou meruňku a broskvoň. A když vidím, jak to vypadá, když přichází jaro dřív, mám z toho hrůzu!
Možná radši zasadím nějakýá jehličnan
Vám ale držím palečky a máte můj obdiv |  | schizandra, 25.3.2008 Je to skvělá bylinka používáná v čínském lékařství, tzv. bylinka věčného mládí.
Česky se jí říká Klanopraška.
Je důležité, aby byla pěstována u nějaké kontrukce. Ideální je kontrukce u domu tak, aby byla chráněna ze severní strany. To je důležité i... celý příspěvek > |  | Kdy sázet meruňku, 25.3.2008 Děkuji mnohokrát.
Mám dostatek kvalitní zeminy z kompostu, takže se oběma stromům snad bude dařit. |  | Kdy sázet meruňku, 25.3.2008 Děkuji.
Takže když z jedné strany (beru od místa původní díry) zasadím meruňku a z druhé broskvoň, nic tím nezkazím?
Asi by bylo nejlepší vykopak obě díry už nyní a nechat je jak dlouho "vyvětrat"?
Jde o slunné místo, které je od východu... celý příspěvek > |  | Kdy sázet meruňku, 25.3.2008 Byla jsem nucena porazit příliš starou a již neplodící meruňku na zahradě po rodičích.
Kdy je nejvhodnější doba pro zasazení nového stromu?
Děkuji za radu. |  |
 |
|
|
|