Příspěvky uživatele - 17.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nové koupací jezírko zezelenalo - bez ryb, 10.6.2015
pH moze kolisat malo alebo velmi. Vysvetlujem to v prispevku nizsie.
Nové koupací jezírko zezelenalo - bez ryb, 10.6.2015
Co sa tyka bakterie vs. riasy. Je to presne naopak. To, co jazierkari nazyvaju riasy, v skutocnosti casto riasami nie su. Nespravne zadelenie tychto mikroorganizmov v davnejsej minulosti viedlo k pouzivaniu stareho nespravneho nazvu aj v dnesnej... celý příspěvek >
Vápnīk, 9.6.2015
Kremik je po kysliku najviac sa vyskytujuci prvok i ked v nerozpustnej forme. Preto asi vyskyt prasliciek nesuvisi s kremikom. Druha vec je, ze ho dokazu prijimat a vraj je kremiku v praslickach relativne vela. Ci je to pravda, neviem.
Kompost, 9.6.2015
Mozno by nobolo zle, kym su take sucha, kompost zakryt. Usetri sa aj vodou. Povedzme starou netkanou textiliou. Ja mam stare plechy, ktore som pouzival skor na opacny ucel... aby mi v komposte nezahnivala trava, ked hlasili dlhotyzdnove lejaky.... celý příspěvek >
Kyselina chlorovodíková, 2.6.2015
a este jedna vec. S pH sa diametralne meni aj ucinok medi. V pH zasaditom sa zraza v podobe uhlicitanu a pri okyseleni sa rozpusta a uvolnuje tym do vody. Ucinna je len ta rozpustna.
Musite si uvedomit, ze uhlicitan uspesne pridavanu kyselinu pufruje. To znamena, ze pridanim kyseliny sa pH meni len malo. Mnozstvo uhlicitanu rastie s odparom vody. Povedzme mate tvrdost vody 300 ppm uhlicitanu vapenateho, co je velmi tvrda... celý příspěvek >
S urcitym zjednodusenim taky vzorecek existuje, ale nie moc funguje, kedze - musite vediet, aka je molova konc takej kyseliny, aka je jej hustota a obsah napr. uhlicitanov. Zratat sa to da. Zjednoduseny vypocet by bol ak by ste ratali zmenu pH 10... celý příspěvek >
Skutečný průtok jezírkového čerpadla, 29.5.2015
V takom pripade zvazovat nahlasenie na nejaku inspekciu, alebo co to je, a poziadat predajcu o reklamaciu vyrobku. 
Slimaci oziraji vsechno listi na vysazenych ovocnych stromech, 22.5.2015
...ovinte okolo kmienka med a o pol cm zelezny drotik... uvidime ako im pochuti galvanicky clanok.
Aku noznice na ploty Pattfield PE-AHS 18 Li, 12.5.2015
Rozmyslam kupit tento vyrobok. Laka ma napajanie z baterie ale hlavne nizka vaha. Ma byt pouzity na plot z buxusu, resp v mensom na ine kriky na zrovnavanie mladych prirastkov, ziaden les. Mate niekto skusenosti s tymto strojom? Maju ho v hornbachu a... celý příspěvek >
Kde najit hermanek pravy, 12.5.2015
...staci pri nose rozdrvit jeden kvietok a je jasne ci je pravy alebo nie.
Zalozeny travnik a sucho, 12.5.2015
Su machom podobne pokryvne rastliny-koberce, ktore by ten sklon zvladli a vypadali lepsie ako trava
Strata vody v saní, 11.5.2015
...alebo vyssia miera korozie je dana logicky vyssim mnozstvom rozpusteneho kyslika pri hladine. Co sa tyka usadzovania kamena, na takto skorodovanej trubke sa dobre usadzuje vodny kamen, hlavne ak hladina neustale kolise a povrch zmacanej trubky... celý příspěvek >
Vertikutátor a sieť proti krtkom, 7.5.2015
Ja som vertikutoval 2x a nikdy som ziadnu zeminu neodnasal. Ak som aj nieco "vyoral" zostalo to na tom mieste. Ale proti piesku nic... to je dobre opatrenie.
Kadeřavost už nyní, 7.5.2015
Tento rok zatial dobry. Neviem preco mam zasiahnute hlavne mladucke konce. Dokonca casto len spicku resp polovicku konca listov ostatne nedotknute. Co som spravil zle?
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika