|
Příspěvky uživatele - 33.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lipnická švestka, 17.8.2015 Lipnická švestka je náhodný semenáč, když jsem jej objevil několik let jsem jej testoval a zjišťoval zda se nejedná o nějakou odrůdu. Pak jsem ji přihlásil do právní ochrany jako odrůdu, to trvalo asi 6 let. Následovalo meristemové ozdravovování,... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 17.8.2015 Ano pane, velmi se mýlíte. Švestky jsou v plné zralosti, můžete dojet ochutnat, letošní vedra dělají rekordy. Chovanec Miroslav, zahradnictví |  |
|  | Lipnická švestka, 17.8.2015 Proč Vás odrazují podnože? St. julian, Wavit a Krymsk1, znáte snad lepší podnože pod švestky? Chovanec Miroslav |  | Sloupovitá meruňka, 31.3.2015 U meruněk je to složitější, odrůda Candela a Sophia mají polosloupcovitý růst (ne tak dokonale jako jabloně). Naštěpováním na velmi zakrslou podnož pixi nebo krimsk se dají napěstovat velmi pěkné stromky ve sloupovém tvaru. Taktéž Kompakta se dá... celý příspěvek > |  | Teplota v kurníku, 8.12.2012 5-15°C je ideální, pozor na vlhkost, aby se nezapařily. Potom by to mohlo skončit nachlazením apod. |  |
 |
|
|
|