|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Články na Zahradě.cz- Naši autoři, 27.7.2023 To mně neříkejte, že nejste rajčatomilec. Všichni musí být rajčatomilci!!! Jedině, že by jste se řídil podle knihy Výživa podle krevních skupin, kde má nejrozšířenější krevní skupina A rajčata výslovně zakázané, protože se proti nim vytvářejí v těle... celý příspěvek > |  | Kalipso, 27.7.2023  S Kalipsem tady minulý rok lavíroval pan ITB Brno. Měl místo Kalipsa nějakou "faleš". Já rovněž nevím, čeho je tato odrůda schopná. První stromek dlouho živořil, rouby se neujaly, tak jedině spoléhám na tento druhý stromek, jestli uspěje. Největší... celý příspěvek > |  |
|  | Polinka, 27.7.2023  Začínají vybarvovat plody slivoně Polinka.
Popis:
Nový samosprašný kříženec odrůd Čačanská lepotica a Dabrovická. Jedná se o plodnou odrůdu, se středně pozdním kvetením, a časným zráním. Plody má poměrně velké, o váze 45-50g,... celý příspěvek > |  | Herman, 27.7.2023  Co bychom si bez pana MH počali. Já i pan 11.211. Pokud si chcete na nějakých švestkách pochutnat, pane MH, tak bych zvolil nějakou starou odrůdu, popřípadě z těch nových Katinku, Hanitu, Topfive, ale například ta ELIÁŠOVA to je lahodná pochoutka.... celý příspěvek > |  | Nektarinka BIG TOP, 27.7.2023  Nadějnou velkoplodou nektarinkou je jistě i odrůda BIG TOP. Bohužel kvete velmi časně se Springcrestem a většinou s ním i zmrzne. |  | Nektarinka Snow Queen, 27.7.2023  Nejlepší nektarinka, co tady mám je SNOW QUEEN. Všem vřele doporučuju, i když se hmyz a ptáci snaží o devastaci, seč jim síly stačí. Ale to platí u všeho. Co plodů měla například Royal Glory a už je každý druhý potažený monilií, i když sotva začaly... celý příspěvek > |  | Topfirst, 27.7.2023  Topfirst nejméně chutná raná odrůda švestek? |  | Juna, 27.7.2023  Jak jste spokojeni s Jůnou? U mě stále zůstává ve stínu Heřmanu a Ruth G. |  | Čačanská raná, 27.7.2023  Spadlé Katinky jsou mnohem chutnější, než spadlé Čačanské rané, které jsou přezrálé už "moučnaté". |  | Royal Tíme,Royal Blenheim, 26.7.2023 Dobrý den. Pokud by jste chtěl vložit do jednoho příspěvku více fotek, musel by jste se příhlásit pod uživatelským jménem. Hostům to nejde. (Nepřihlášeným) |  |
|  | Favorita Morettini 3, 26.7.2023  Ještě pár zajímavých barevných odstínů plodů, které byly díky kadeřavosti menší, zato nejsladší ze všech dosavadních plodů různých odrůd. Tam, kde byla silná kadeřavost plody neopadaly, ale zůstaly menší. Extrém je Early RH, což není ani k... celý příspěvek > |  | Herman, 26.7.2023  Od starodávných chuťovek "zpátky na zem" k Heřmanovi. Musím uznat, že na to kolik na něm bylo plodů, je kvalita velmi dobrá, to se musí nechat, přesto, že tam žádná staroslavná chuťová nadstavba není. |  | Springbelle, 26.7.2023  Ideální broskvoň pro pana von Waltra je Springbelle - což je prodloužená zralost Springcrestu. |  | San Castrese, 26.7.2023  Ne, to není Šalach ananasný. Kupodivu nějaké plody přežily jarní mrazy.. Chuť proměnlivá. Někdy k jásání, jindy průměr. Všechno letos napíchané hmyzem. |  | Hargrand, 26.7.2023  Na Hargrandu přežil mrazy jediný plod. Je to opravdu tak neodolná meruňka? A co váš Hargrand, vážení přátelé. |  |
 |
|
|
|