Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mantet, 3.8.2023
Pro mě je to stále nejchutnější letní odrůda. Ty největší jabka Mantetu byla sice rozklobaná, ale i tak jsem si konečně mohl připomenout zase po letech Mantet. Jersey Mac není určitě špatný, ale Mantetu se nevyrovná nic.
Velkopavlovická meruňka, 3.8.2023
To by byla škoda. Koukal jsem, co máte na Fcb sledujících. Mně systém vkládání fotek nevadí, zvykl jsem si na něj. Na to ostatní kolem taky. Pěstovat ovocné stromy v paneláku není jistě žádná legrace, o to víc je potom radosti, že to jde i bez... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 3.8.2023
Chvála FM3 a FM3 chvála. Těžko najdete lepší broskvoň. I přes tu letošní kadeřavost a malé plody prozatím vede. S tou kyselostí, to bude tak, jak píšete. Bude to něco podobného jako Topaz v 600 metrech. Větší kyselost než zde, je každoročně zřetelná.... celý příspěvek >
Švestky 2023, 2.8.2023
Výborně, pane Waltře, už jsem si myslel, že jste na nás zanevřel. Jediný plod Černošické nechám ještě na roubu, a jen doufám, že to bude po utržení nějaká ta stará, specifiky aromatická švestková chuť, jako u té Eliášovy. Ovšem letošní KATINKA, i... celý příspěvek >
Sunhaven, 2.8.2023
Pan SPCH nereaguje tak teda bez veršování, Sunhavenky ve své nejlepší kvalitě bych zase po letech ochutnal rád. 
Redhaven, 2.8.2023
Redhaveny, co máš na fotce musí být skvělé. U mě průměr. Snad by se dalo říct o chuti jako o dobré, místy snad velmi dobré. 
Falešný Dapple Dandy, 2.8.2023 Obsahuje fotku
Překvapením roku je Dapple Dandy č.1. I když se nejedná o pravý Dapple Dandy, zpestření ke všem ostatním peckovinám je to dokonalé. Kdo zakoupil omylem tuto odrůdu, dá mně možná za pravdu. Zajímavé je, že zakoupená švestkomeruňka beze jména v... celý příspěvek >
Chernyj Barchat, 2.8.2023 Obsahuje fotku
S tím Barchatem jste mi udělal radost, ať už je výsledek jakýkoliv. Vypadá to, že se skutečně jedná o vyšlechtěnou švestkomeruňku, takže jako vzorek Barchat dobře poslouží. Chuť není špatná, v konečné fázi i sladká. V mém Dapple Dandy č.1 je navíc ta... celý příspěvek >
Azura, 1.8.2023 Obsahuje fotku
Azura začíná vybarvovat. Do zrání je však ještě daleko. Po pěstitelské stránce výborná odrůda. Na listech má sice šarku, ale plodnost je hojná, plody jsou prakticky všechny větší velikosti, atraktivního vzhledu. Kdyby už nic jiného nebylo třeba, byla... celý příspěvek >
Počasí, 1.8.2023
 Kde probíhají ty ochutnávky mandlové pálenky, pane SPCH, že bychom poklábosili o Babišovi. (viz.vlákno Změny na fóru 4) V Holešově? Jinak k tomu počasí. Před pár dny jsem koukal na počasí v ČT a překvapilo mě, jak se tady u nás prakticky z... celý příspěvek >
Royalvee, 1.8.2023 Obsahuje fotku
Poslední plody kvalitní broskvoně Royalvee ještě stihly dozrát v příhodném počasí.
Redhaven, 1.8.2023 Obsahuje fotku
Prozatím u žádného ze zralých plodů Redhavenu nešla dužnina oddělit od pecky.
Č. lepotica a Katinka, 1.8.2023 Obsahuje fotku
Pokračujeme i nadále, vážení přátelé, v mapování kvality letošní sezóny peckovin. Ze švestek prozatím nejchutnější Katinky. Pokud nepočítám dva plody Eliášovy, což je sice jiný "level", ale je to prozatím pouze "zašarkovaný" roub.
Počasí, 31.7.2023 Obsahuje fotku
Srpen Klepeta rudá do obilí se vnořila. Už pokosili a lány dlouhé jako stuhy už znovu převracejí pluhy. Večery v srpnu! Měkce líhá se do trav suchých pod jabloní. Chlad lesa zve tě, houby voní a za stromem už podzim číhá, by kvečeru,... celý příspěvek >
Chernyj Barchat, 31.7.2023 Obsahuje fotku
Nádherná fotka Černého Barchátu, pane.  Plody budeme mít stejně velké. Doporučeným opylovačem je myrobalán při částečné samosprašnosti. Mám kolem Fortune, Dapple č,1 a 2, další nekvetly. Zajímavé je, že ač kvetly s meruňkami, tak květy... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika